Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasz nép
Na mi a pálya kontárok
Ahol a rugó metszet van annak a könyvnek mi a címe?
Az egyenesen kell álljon!Nem kell tekergetni,ès igen,hosszúak.
Sok az új FZR tulajdonos mostanában
Karbit most teljesen szétszedegettem de ott nem látszott semmi arany tiszta volt, de eza tömitéses dolog jobban illik a tünetre mivel ha a karbi el lenne állitva akkor csak kicsit dadogna meg egyeneletes járna másképp viszont néha felpörög néha nem ......... még annyit nem írtam le az elején hogy 1 esben gyorsulásnál is akadozik nehezen pörög fel , erre modnta az elado hogy csak karbiszinkron kell neki hát kíváncsi leszek ! Köszi a választ.
Egyébként ami szoritja rugo az nagyon hosszú. Gyakorlatilag úgymond a házba tekereg. Ez természetes?
1000 exup ról van szó
Persze mert ez csak 600-as, ez kisebb.
Egy karburátor beállítás-szinkronizálás valószínűleg segítene. A gyertyákat sem árt megnézni, bár az nem így szokott jelentkezni.
Előfordul még hogy a karburátorban ott is kap benzint ahol nem kellene (tömítés hiba) az is okozhat ilyet.
Ez olcsóbb mint az 1000 esbe amk kell.
Egy jó állapotú karbisor 10-15e szokott lenni, azzal jobban kijössz mintha membránokat vennél. Egyébként pl. :
http://www.ebay.com/itm/4X-YAM...
Az új drága 50 euró darabja vagy több.
Sziasztok. Karbiba a membrán minden a 4 ugyan ott van egy pici szakadás. Hol tudok venni csak ilyen gumit? Meg milyen árba mozog? Előre is Köszönöm!
Közben utána néztem, meg használtam fékezhetetlen agyvelőmet, és végtelenül éles logikával arra a következtetésre jutottam, hogy amíg itt írogatsz mindenféle marhaságot olyan technikai dolgokról amikről megfelelő típusismeret hiányában tulajdonképp fogalmad sem lehet akkor nem korzózhatsz Kaposváron egy színre fújt dobozokkal felszerelt bordó GTR nyergében.
Köszi megjött.
Hellosztok, tegnaptol fzr tulaj lettem egy 600 as gépről van szó! Mentem vele megy mint a gép de alapjárat ingadozik hol felpörög hol csak ketyeg..... volt ilyen valakinek ? Ötlet hogy mit nézzek meg ? Karbit kitisztitottam , légszüröt is gyertyát még nem szedtem ki . Üdv Pici
Arniénál jobb nekem sincs.
Ment mail
De ha lemented a gápre utána tudod nagyitani.Vagy átküldöm a manualt emailben.
Nincs meg nagy felbontásban
Egy merevítős melltartót biztos veszek