Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát az igaz, mondhatnám is, hogy "hiányzik a sok szerelgetés" de nekem a Frével se volt semmi gondom néha még hiányzik is kicsit.

(már bánom, hogy eladtam, mert lófax pénzt se ért, csak nem volt helyem tárolni, és a Zasszony hallani sem akart róla, hogy a BMW a 6. motor legyen itthon nem is értem, nem szokott pedig ilyen kicsinyes lenni
Elvileg elküldtem.
Egy teljesen gyári állapotút el tudnék képzelni másodállásban a későbbiekben. (persze csak színtiszta múltidézésként)
Egy pont olyat mint amilyet a 90-es években baromira szerettem volna. (persze lehetne zöld-fehér-kék porszívócsöves ZXR vagy kék-fehér már vizes GSXR 1100, esetleg piros-fehér SC24 CBR1000F vagy egy első generációs Fireblade, netán egy ZX7-9R )
Itt lejjebb kérdezték, én nem nagyon értek hozzá mivel nincs még Yamahám sem.
AZ majdnem 600as
Maga kicsoda? Nem ismerjük magát. Volt 1x nagyon régen errefelé 1 hasonló nevű tag de az már megcsalt minket és vett valami properreles dögöt
Na és az 500-as?
Na mit kell megszakérteni hátha tudok 1 kicsit kontárkodni.
Hi Mindenki, biztos hiányoztam de mióta ez a faxa felület van, tabletről nem tudok írni és 7végén nyaraltam, csak az volt nálam.
De legalább nem kell sokat vissza olvasni
600at azt nem láttam 500at igen a 600 a pöpec mocci
De azért csak láttál már szétszedve.
Azért mert van egy 600as is az nem jelenti hogy vágom a témát az 4 szeleppel kevesebb mint az 1000 és a blokk majdnem ua. Majdnem
Itt nincs hibás 600as hogy expert legyek
Ez nem 1 lomha túramotor mint egy kawasaki ez egy igazi sportrakéta
Neked volt,elhagytad most meg szerelmi bánatod van?
Gondolkodtam hogy én is vennék mert mindig is vágytam rá.
Én 100 euróért vettem a 4 darabot,de németországba vette a hugom boltból.
Jó hogy jössz mert expert kell a 600-akhoz.
A kis filigrán tested alatt.
Ja, bocs. Leragadtam az előzőeknél. Kb. az is ilyesmi árban szokott lenni ha van külön membrán, bár általában a súber is ki szokott kopni ezért együtt szeretik adni. http://www.ebay.com/sch/i.html...
Arni vett nemrég akciósan.
Sajnos általában ilyenek:
Nekem lejárt a biztositásom.Megkötöm március elsejétöl.
olyan jót motoroztam csak úgy hasított a kis genya át a városon oda vissza