Hát az igaz, mondhatnám is, hogy "hiányzik a sok szerelgetés" de nekem a Frével se volt semmi gondom néha még hiányzik is kicsit.
(már bánom, hogy eladtam, mert lófax pénzt se ért, csak nem volt helyem tárolni, és a Zasszony hallani sem akart róla, hogy a BMW a 6. motor legyen itthon nem is értem, nem szokott pedig ilyen kicsinyes lenni
Egy teljesen gyári állapotút el tudnék képzelni másodállásban a későbbiekben. (persze csak színtiszta múltidézésként)
Egy pont olyat mint amilyet a 90-es években baromira szerettem volna. (persze lehetne zöld-fehér-kék porszívócsöves ZXR vagy kék-fehér már vizes GSXR 1100, esetleg piros-fehér SC24 CBR1000F vagy egy első generációs Fireblade, netán egy ZX7-9R )
Hi Mindenki, biztos hiányoztam de mióta ez a faxa felület van, tabletről nem tudok írni és 7végén nyaraltam, csak az volt nálam.
De legalább nem kell sokat vissza olvasni
Ja, bocs. Leragadtam az előzőeknél. Kb. az is ilyesmi árban szokott lenni ha van külön membrán, bár általában a súber is ki szokott kopni ezért együtt szeretik adni. http://www.ebay.com/sch/i.html...
Arni vett nemrég akciósan.
Sajnos általában ilyenek:
(már bánom, hogy eladtam, mert lófax pénzt se ért, csak nem volt helyem tárolni, és a Zasszony hallani sem akart róla, hogy a BMW a 6. motor legyen itthon nem is értem, nem szokott pedig ilyen kicsinyes lenni