hali. nincs benne sajnos és a kiépítése is elég bonyolult, volt pár galéria itt a sportmotoron hogy lehet megoldani. Azt hiszem itt a csövi akart a 750be nem tudom hogy sikerült.
2méter magas vagyok,és dagadtra verem a bucim mindenhol.Sokszor megfeledkezek magamról,és az ajtófélfa is ilyen magas.Amikor pont lépek konkrétan fejtetővel megfejelem. A harmonika ajtó vezetősin olyan robajjal repült le a nagyszoba közepéig,hogy azt hitték földrengés van. Buszon azért sem utazom,mert a kapaszkodó túl alacsony,és már nem szeretnék vidám perceket szerezni azoknak az embereknek,akik utaznak rajta. Szóval nem egyszerű az élet így sem.
És még a 49-es cipőről nem is beszéltem. Mindig hülyén néznek rám,amikor mondom mekkorát is szeretnék. Nem élhetek 36-os lábon,mert lehet,hogy hanyatt esnék.
Volt régen a haveri körben egy mélynövésű srác. Amikor megjelentek ezek a birodalmi lépegetők, szinte az elsők között vett, na onnantól kezdve meg vegyvédelmi ruhát keresett, mert nagyon durván kapta a savat Mint pl, : Belőled is a Buffalo csinált embert; Végre beengednek a korhatáros filmekre is a moziba; Mesélj milyen a felhők fölött járni
Vicus ma tart bemutató órát orvosoknak,orvostanhallgatóknak,és jönnek még az önkormányzattól is az órájára. A ritka betegségek világnapja keretén belül tart alapozó terápiát,a különböző mértékben értelmileg sérült gyerekeknek. Azt hiszem még tv felvétel is készül róla.
Nagyon izgul szegény,pedig keni-vágja az egészet. Imádja csinálni,ez a munka az élete. Szurkolok neki,hogy flottul menjen minden.
Jó reggelt!
Kellemes hètvègèt mindenkinek