Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kerestem Timon t de nem találom
közèpen legyen a választás?vagy ahogy nekem van?
Fehèrben,gondolom
olcsón.
Èn polikarbonátot tettem bele 25mm eset mert könnyű ès nem terheli plusszsúly az amugyis szèles ajtót.Azthiszem 2600 szèles az enyèm ès 2050 magas.
Na,csak kimentem.
Lemaradt a kèp
Ez az enyèm a konyhából fotoztam mert lusta vagyok kimenni
Tudsz csinálni két szárnyas, garázsajtó méretű ajtót is? (kb. 250 széles és 210 magas, felül üvegezett)
Ha már csinálod akkor inkább 8 legyen mint 7. Nekem 13m széles és bent faltól az ajtóig 6m de ha bent áll a pözsó (4,6m) és majdnem a falig megyek vele akkor már nem sok hely marad mögötte. (ha hosszabb lenne 2m-rel akkor simán beállíthatnám a GTR-t és nem foglalná a helyet a másik garázsban )
Szoval nem csak èn szálltam le fzr-ről menet közben
Jó lessz az ár!
A hűtése valóban jobb mert nem a meleget szívja a tank alól viszont van egy nem elhanyagolható előnye ha fenn van. Ha esetleg sikerül valahol elfeküdni vele akkor megvédi a vízcsövet-hűtőt és a blokk oldalát a sérüléstől. (mikor én elfeküdtem az fzr-rel akkor az első dolog az volt hogy valami letépte a gumi vízcsövet a helyéről a vízpumpa és a hűtő között)
Víz vagy olaj nélkül nem egyszerű továbbmenni ha pl. kireped a blokk oldala csúszáskor)
Én is garázst építek, 10*7-8m lesz kb.
Kéne rá műa ablak, olyan, ami nem nyílik, csak a fény miatt, majd kérek tőled ajánlatot, ha meglesz a méret. Fűtetlen, de szendvicspanel oldalfala lesz. Ha jó az ár, nekem megéri elautózni érte
A 7 mèteres mühely hoszabbodott 4 mèterrel ès mèg nincs kèsz!
Tavasszal lessz üvegvatta ès gipszkarton rajta.
Meg pvc ajtó
Látom, van, akinek még a deszka ajtós fémbódé garázsán is hőszigetelt műanyag ablak van
Sanyi majd nèzz fel skypera
Jobb lesz a meleg nem punnyad be. Nyáron leszedtem csak most télire raktam fel. hogy a térdem melegítse
A kormány nekem is magas
Nekem a Laci FZR-je tetszett csupaszon,magaskormánnyal,de azon egy szép kereklámpa volt. Úgy jól néz ki. De ez csak az én véleményem,izlések és pofonok.... ugye nem vagyunk egyformák. Szerencsére.
Igen.
Egyébként nem bitos,hogy jobb lesz a hűtés,legalábbis sztem.
Szebb idommal?
Én azért visszaraknám,legalábbis egyenlőre. Aztán majd meglátod.