Ez jó volt. Emellett anno 10 papírért árultak új kitöltetlen szervizkönyvet. De tudok olyanról is, hogy vissza kellett tekertetni az óraállást (!) mert csak úgy lehetett érvényesíttetni a 12 év átrozsdásodási garanciát 4 éves Foswágennél! (tenyérnyi pikkelyes rohadás az ajtón)
Tegnap előtt voltam egy rövid kört,miután megvolt a cspágycsere,hát negyon kènyelmes volt.Majdnem mintha más motoron ültem volna.Alig várom hogy legyen 10 fok felett ès napsütès
Kezdem megszokni hogy régebben elég volt annyit mondanom hogy az úgy nem lesz jó és akkor azt általában elfogadták de amióta "megtűrt" hondás/kawasakis lettem ezen a fórumon, azóta műszaki dologhoz már nem is nagyon érdemes hozzászólnom.
Ha más nem lett csinálva vele akkor rá kéne tűzni a szinkrontesztert. Lehet ott is pontatlanság ami a nyári időben még elment de most a hidegben már beleszól a keverékképzésbe.
Annyit esetleg megtehetsz hogy a keverékcsavarokon tekersz kifelé egy felet, lehet sovány neki a keverék ilyen időben. (én ugye eléggé nyáron karburáltam, most meg nem kimondottan 33 fok van)
Jó éjt!
Annyit esetleg megtehetsz hogy a keverékcsavarokon tekersz kifelé egy felet, lehet sovány neki a keverék ilyen időben. (én ugye eléggé nyáron karburáltam, most meg nem kimondottan 33 fok van)
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Ez jo Ár
Mi helyzet itt a fórumon? Látom sokat irkáltok mostanában nem voltam.