http://szendvicspanelok.hu/aktualis/
itt lehet viszonylag normális áron ilyen izét venni, mindig van nekik maradék, nagy építésekből vissza, és az pont nekem való, mert csak kb. 26 m2 kell. A tető lesz drágább, az lesz vagy 80 m2, de olyat is árulnak.
Áááá, az nem jáccik, vagy megveszem tőled ócón a kétfelé nyíló műanyagot, és szerelek rá kapunyitót, vagy legyártom a vasszerkezetét, és ugyan abból a szendvics panelből lesz, mint az oldala, ez még majd eldől.
Több 100e-t nem adok érte, az biztos.
Pedig úgy logikusabb - most is olyan. Szóval, ahol van, láttad, csak jobbra elhúzom még bő 3m-t, és akkor a bal felébe beáll a 2 verda, jobb oldalon meg lesz kb. 4*10m terület, arról lesz az ablak is, meg kisajtó is.
Ha egymás mellé-s lenne, akkor csak a hátuljába lehetne a műhely rész, és az sötét lenne, mert az az északi fal, és a szomszéddal határos, szóval arra nem lehet ablak, plusz akkor elöl 2db ajtó kéne, az meg höszigetelten-motorosan nem ócó
Bár az egyik (BMW) úgyis a garázsban állva öregszik és a másik van kint használósnak.
(pedig olyan csinos kis garázst lehetne oda építeni )
Én is át akarom alakítani az egészet.
A jelenlegi 460 cm széles, és elfér benne 2 autó 1más mögött, de oldalra már csak kb. 2*120 cm marad... na ez lenne a 700 cm, elég lesz az...
Más szempontok is vannak: a fesztáv középső tartó nélkül 7 m is már necces, meg aztán a meglévőnél ha sokkal nagyobb, akkor újra engedélyezés, tervezés, hadd ne részletezzem majd' még1x a garázs ára
itt lehet viszonylag normális áron ilyen izét venni, mindig van nekik maradék, nagy építésekből vissza, és az pont nekem való, mert csak kb. 26 m2 kell. A tető lesz drágább, az lesz vagy 80 m2, de olyat is árulnak.
Aki szeretne rèsz venni jelezze
Több 100e-t nem adok érte, az biztos.
Ha egymás mellé-s lenne, akkor csak a hátuljába lehetne a műhely rész, és az sötét lenne, mert az az északi fal, és a szomszéddal határos, szóval arra nem lehet ablak, plusz akkor elöl 2db ajtó kéne, az meg höszigetelten-motorosan nem ócó
(pedig olyan csinos kis garázst lehetne oda építeni )
Én is át akarom alakítani az egészet.
Más szempontok is vannak: a fesztáv középső tartó nélkül 7 m is már necces, meg aztán a meglévőnél ha sokkal nagyobb, akkor újra engedélyezés, tervezés, hadd ne részletezzem majd' még1x a garázs ára