Én nemrég beröffentettem a járművet és dolgozhatott egy kicsit. (nem hinném hogy romlana az akksija, rátehetném a csepptöltőt de valaki azt mondta hogy elveszti tőle a kapacitását)
A Shox küld nekem hírlevelet. A mostani címe: Kinyirtad már az akksidat? ezzel arra utalnak, hogy biztos mindenki elfelejtette és télleg, rá se néztem, mióta kivettem de szerencsére még tartja magát
fél délelőtt ablakot szereltem konyhai nem csukódott rendesen, elhúzódott, akadt a rudazat, hát kb. 10 éves már, és akkor is a legolcsóbb volt de végül sikerült beállítani.
Szóval jutottál eszembe
Akkor irjak èn is
Három èvvel ezelöttig a motorjogsi is csak vágyálomnak számitott.Se házam sem lóvèm fèlretève nem volt.Hála Istennek változott a helyzet(sok munka ès egy kis szerencse árán)
Nem gazdagodtam meg,de jobban èlünk.
Akinek nem jön össze idèn ilyen olyan okokból,annak lehet kèsőbb összejön.
Remèlem minden èvben összehozunk kisebb nagyobb túrát- találkozót ezután
De, ez rendjén van, ezt mindenkinek át kell élnie, jól hat a személyiség fejlődésre Akinek nem ment nehezebben, az később a jót sem értékeli
Én se gondoltam 20 éve, mikor pici gyerekkel egy keresetemből éltünk 3-an albérletben Budán, hogy 1x hobbyból fogok motorozgatni a saját szép nagy vasamon
... és akkor ezzel meg is volt a mai napra rendelt okos mondás!
Szia.
Sokan vagyunk ezzel így, ez a "hobbira csak a legutolsó sorban jut valami" sajnos itt nálunk érthető és "megszokott". (mondanám hogy ez a normális de qrvára nem az )
Szerintem erősen valószínű hogy az elkövetkezendő években is lesz rendszeresen valamilyen megmozdulás akár bel/külföldön. (én legalábbis nagyon rajta leszek)
Nekem is sok-sok év telt el azzal hogy "mennék de erre nincs keret" (évente ha 1000-1500km összejött az már jó volt) de idén egy nagy tehertől megszabadulva (nem, nem az asszony) a jövőben talán többször munkára foghatom GTR-t.
Kamionos haverom minden évben megkérdezi hogy "asszonnyal nyomunk egy európai körutat ide vagy oda az idén, nincs kedved jönni?" (alaphangon 300-350e körüli költség) de mindig azt kellett mondanom hogy mennék de idén épp nem lesz rá időm. (sejtésem szerint ilyesmire ezután sem nagyon)
A szabadság meg.....hát az talán mindenhol így van.
Ősznte leszek ,sajnos én még nem állok úgy anyagilag hogy 70-80e ft eltúrázzak ,a szabadság meg nálunk hiába tervezzhetjük be előre soha sem úgy engedtek el
http://youtu.be/kHcSriAft_c
Úgyhogy nézzétek meg MOST
http://youtu.be/3aeD4m0QDNM
Szóval jutottál eszembe
Három èvvel ezelöttig a motorjogsi is csak vágyálomnak számitott.Se házam sem lóvèm fèlretève nem volt.Hála Istennek változott a helyzet(sok munka ès egy kis szerencse árán)
Nem gazdagodtam meg,de jobban èlünk.
Akinek nem jön össze idèn ilyen olyan okokból,annak lehet kèsőbb összejön.
Remèlem minden èvben összehozunk kisebb nagyobb túrát- találkozót ezután
Én se gondoltam 20 éve, mikor pici gyerekkel egy keresetemből éltünk 3-an albérletben Budán, hogy 1x hobbyból fogok motorozgatni a saját szép nagy vasamon
... és akkor ezzel meg is volt a mai napra rendelt okos mondás!
Sokan vagyunk ezzel így, ez a "hobbira csak a legutolsó sorban jut valami" sajnos itt nálunk érthető és "megszokott".
Szerintem erősen valószínű hogy az elkövetkezendő években is lesz rendszeresen valamilyen megmozdulás akár bel/külföldön. (én legalábbis nagyon rajta leszek)
Nekem is sok-sok év telt el azzal hogy "mennék de erre nincs keret" (évente ha 1000-1500km összejött az már jó volt) de idén egy nagy tehertől megszabadulva (nem, nem az asszony) a jövőben talán többször munkára foghatom GTR-t.
Kamionos haverom minden évben megkérdezi hogy "asszonnyal nyomunk egy európai körutat ide vagy oda az idén, nincs kedved jönni?" (alaphangon 300-350e körüli költség) de mindig azt kellett mondanom hogy mennék de idén épp nem lesz rá időm. (sejtésem szerint ilyesmire ezután sem nagyon)
A szabadság meg.....hát az talán mindenhol így van.