Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te is csak a párod miatt keltèl korán,gondolom ment dolgozni.
feküdj le hamarabb
Lell a nyolc óra alvás a szervezetnek
Na mi van mé alszol annyit
Jó reggelt!
Látom kipihented magad.
Arni ne aludjáááál
"ideiglenesre készült, de aztán maradt" ez de ismerős
Én azt sem tudtam tegnapig hogy van ilyen.
Az enyém A Vectra de nekünk szerencsére nincs így vele gond. Bár ennyi km sincs benne.
igen B Vectra! van benne 400000km benzines létére viszont sajnos erő már nincs! lassan több olajat eszik mint benzint,bár a fogyasztása 11liter! megedte a kenyere javát
Vagy még komolyabb. A táska megpakolva tudja nyomni... nekem 20*3 laposvasból van hegesztve, ronda (ideiglenesre készült, de aztán maradt), de 3 ponton rögzül a motorhoz, atom stabil.
helló nép
Valami ilyen tartó kell.
Opel B Vectra ugye? Mi baja?
én meg úgy döntöttem,már nem költök rá többet! tavaly költöttem eleget! inkább lecserélem! most van benne 400000km már megérdemli! :-)
Az nem jó! Én is holnap viszem műszaki előkészítőre kiváncsi leszek mit kell rajta csinalni.
Köszi. Csináltatok egy tartó keretet hozzá.
Nem jelez,szólni kell ha küldtèl üzit
Józsinak pü.

Faxa, hogy megcsinálta ezt az üzenet küldő izét a SM, de azt nem jelzi, hogy kaptál üzit... szóval xar, mint az egész... vagy csak én nem látom a jelet?
Sanyi, nekem ilyen van, a mérete nekem elég, viszont kell alá egy keret, mert másképp nem áll meg a motoron. Szóval, ha csak úgy felbaszod a nyereg 2 oldalára, akkor xarul áll, meg egy út alatt leszedi az idomodról a festéket a műanyagig.
szevasz mesu! ez így igaz sajnos,de most a kocsi is megadta magát!
Rendben