Majd én megyek veled. Arninak jó az időpont, Laci hazaér mire a neje szabira megy, Józsi talpraesettebb annál, hogy ne boxolja le bent ha nagyon muszáj mások meg nem foglalkoztak érdemben az időponttal.
http://totalcar.hu/magazin/201...
Tényleg megvették amit én nem mernék (pedig tetszenek nagyon ezek a régebbi mercik) viszont a pill.fogy.mérő állása 110-nél már nagyon nem tetszik az 5,5-ös átlaghoz szokott szememnek.
(mondjuk ezért nem mertem venni Szállító 7-est sem pedig az is rohadtul szép)
Sanyám nem gondolom hogy bárki is eldöntötte volna hogy a 20-26 nem jó, én csak felvetettem hogy lehet akár később is ha esetleg nem jönne össze valamiért. (meg azt is hogy nem feltétlenül kell ott lennem ha akkor épp nem tudok eljönni)
Nem szeretném ha ezt rossz néven vennéd.
Ti meg le vagytok sajnálva b@sszátok meg! Nekem ez az egy lehetőségem lett volna veletek együtt elmenni,de ha nem,akkor nem. Augusztus nem jó. Akkor a család,és aug 20-23 Vicussal Balatonfüred. Enni lett volna a nyár,mert nálunk már le kellett adni,és még eggyezkedni sem tudok.
Én ezt nem támogatom, mert az ilyen tologatásból általában nem szokott aztán lenni semmi és ha így "marad el", akkor azzal lesz kibaxva, aki el akart volna menni, mert utána már nem tud...
Szerveztünk már pár osztálytalálkozót, tapasztalat: soha nincs olyan időpont, ami mindenkinek jó.
Ha valakinek nem jó az idő, akkor vagy próbál alkalmazkodni, vagy kihagyja, nem bonyolult ez.
Hát örülök ha egyszer lelèphetek pár napra túrázni,de szoba sem jöhet kètszer
Akkor mièrt nem csinálunk nyárvègi túrát?
Lehet Sanyinak is megfelel jobban,mint elöbb kèt hèttrl.
Nekem az sem jelent problémát ha ezen most elsőre nem tudok ott lenni, akkor csinálhatunk még egy túrát nyár végére (mivel ez úgysem a strandolásról hanem a motorozásról szól ) hátha akiknek esetleg most épp nem fér bele akkor azok is tudnának időt/benzint szakítani rá. (persze ha te is ráérsz akkor)
Tényleg megvették amit én nem mernék (pedig tetszenek nagyon ezek a régebbi mercik) viszont a pill.fogy.mérő állása 110-nél már nagyon nem tetszik az 5,5-ös átlaghoz szokott szememnek.
(mondjuk ezért nem mertem venni Szállító 7-est sem pedig az is rohadtul szép)
https://www.adrialin.hu/nyaral...
Nem szeretném ha ezt rossz néven vennéd.
Na viszlát!
Neked köszönöm,hogy foglalkoztál egyáltalán a túra kérdésével.
Szerveztünk már pár osztálytalálkozót, tapasztalat: soha nincs olyan időpont, ami mindenkinek jó.
Ha valakinek nem jó az idő, akkor vagy próbál alkalmazkodni, vagy kihagyja, nem bonyolult ez.
Akkor mièrt nem csinálunk nyárvègi túrát?
Lehet Sanyinak is megfelel jobban,mint elöbb kèt hèttrl.