Sziasztok!
Tudtok nekem segiteni??
Van egy FZR 250 exup 89'.
Az lenne a problémám vele, hogy menetközben be húzom a kuplungot h megálljak a pirosnál és le fullad, majd ha sikerül be indítani (4.ik indításra ) akkor magasabb fordulatszámon kell pörgetni a motort, hogy ne fulladjon be.
Ezt a problémát mi okozza?? Ès mi a megoldás??
Előre is köszönöm :)
Nekem a genesisnél trükkösen de befért a kezem (bár elég akrobatikus mutatvány) viszont emlékeim szerint az exupnál meg kell lazítani a hűtőt és csak úgy lehet hozzáférni. (már régen csináltam)
Arni verziója egyszerűbb. (ha nincsenek kővé keményedve a gumi szívócsonkok)
Sziasztok!
Tegnap hazaért az az ezres exupom, elkezdtem kicsit megbontani, kíváncsi voltam az alkatrészek állapotára, meglepően egyben van a korához képest. A gyertyát a tank alól esélytelennek láttam kivenni, gondolom a hűtő felől célszerű, van tapasztalatotok, hogy pontosan meddig és mit kell megbontani hogy cserélni tudjam?
Nem tudom mi lessz,de jó lenne megegyezni az időponttal kapcsolatban,mert Sanyi már leadta a szabikèrelmèt ès nem tud változtatni rajta
Probáljuk már összehozni 20-26 hetèn .
Tekintettel kell legyünk rá,mert ő kezdemènyezte ezt a túrát.
Vicus vagyok! Sanyikámnak az 50. születésnapjára szerettem volna ezt az utat biztosítani. Nagyon szeretett volna veletek utazni, de a munkahelye nagyon szigorúan veszi a szabadságolási kérelmeket, amiket le kellett adni. Nagyon fáj neki, hogy az ő ötlete ellenére nem igen veszitek figyelembe lehetőségeit. Éppen ezért nem jelentkezik, megbántani nem akar senkit, próbál helyretenni managában dolgokat. Na meg persze itt a kiskutya, amit a kislányunk lelki békéje miatt vállalt. Sziasztok!
Tudtok nekem segiteni??
Van egy FZR 250 exup 89'.
Az lenne a problémám vele, hogy menetközben be húzom a kuplungot h megálljak a pirosnál és le fullad, majd ha sikerül be indítani (4.ik indításra ) akkor magasabb fordulatszámon kell pörgetni a motort, hogy ne fulladjon be.
Ezt a problémát mi okozza?? Ès mi a megoldás??
Előre is köszönöm :)
Arni verziója egyszerűbb. (ha nincsenek kővé keményedve a gumi szívócsonkok)
Tank,levegőszürőház ès alatta 3 csavar tartja a gyujtótekercseket.Utánna sima ügy.
Tegnap hazaért az az ezres exupom, elkezdtem kicsit megbontani, kíváncsi voltam az alkatrészek állapotára, meglepően egyben van a korához képest. A gyertyát a tank alól esélytelennek láttam kivenni, gondolom a hűtő felől célszerű, van tapasztalatotok, hogy pontosan meddig és mit kell megbontani hogy cserélni tudjam?
Probáljuk már összehozni 20-26 hetèn .
Tekintettel kell legyünk rá,mert ő kezdemènyezte ezt a túrát.
http://youtu.be/0vIqbp1natQ
azt hittem, talán lesz valami párbeszéd túra ügyben - ha nem, hát nem