Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon várom már. Párszor voltam már,de nem arrafelé amerre mi készülünk. Régebben dolgoztam másodban egy utazási irodának alkalmanként,és Borszéken voltunk. Az is nagyon tetszett,csak hát dolgozva nem lát sokat belőle az ember. Turnusváltásokat vittünk,az egyik csoport kiszállt,a másik be. Így nem volt a legjobb. De majd a nyáron.
Birni fogja!
Most már csak a motornak kell bírnia.
Igen megvan.
Minden este iszok egy pohárral,vacsora után.
Beirtad magad juniusra szabira?
Fárasztóak ezek a napok. Ma ügyintézés volt a két munka között,nagyon lefáradok ezektől a dolgoktól.
Vörös bort ittam az este angyalom..........
Szia
Nagy a csend ma errefelè!Ábrus megnèzted a szabislistát?
Szevasztok!
Szevasztok!
Valaki fel tudna világosítani hogy a motor miért rángat/kihagy/fenesetudjamitcsinál opció miért fordul elő? Fzr 600 '91-es.na meg menet közben erőtlennek tűnik egy kicsit,mindezt 3000rpm alatt teszi,felette teljesen tökéletesen működik,szép a hangja meg minden.3000rpm alatt előfordul hogy mintha nem menne valamelyik henger,meg alapjáraton is hallani hogy kihagy.gyújtás,benzin probléma vagy valami más?
Észrevételt,kérdést tanácsot várok
Ui.: Menetközben 3000rpm alatt stabilgázon is berángat,ha gyorsítani akarok van hogy nem reagál a gázra,olyan mintha nem menne valamelyik henger
igazából 1 sima nap volt mint a többi torta se volt meg semmisenem
Akkor visszafogott ünnepsèg volt.
Nem iszok nem laza kis ebédke volt sütikével
Mizu Pupu,tegnap berugtál?
Mindenki dolgozik?
Nem tudom, talán... igazából én már a fél számmal kisebb cipőknél letettem arról, hogy ezt megértsem
Biztos azèrt,hogy ösztönözze őket a fogyásra
a nők vajon mért vesznek maguknak mindig egy számmal kisebb ruhát? hogy aztán velem balhézzanak, mert nem tudom felhúzni hátul a zippzárt? - főleg fórum olvasás közben?