Nagyon várom már. Párszor voltam már,de nem arrafelé amerre mi készülünk. Régebben dolgoztam másodban egy utazási irodának alkalmanként,és Borszéken voltunk. Az is nagyon tetszett,csak hát dolgozva nem lát sokat belőle az ember. Turnusváltásokat vittünk,az egyik csoport kiszállt,a másik be. Így nem volt a legjobb. De majd a nyáron.
Szevasztok!
Valaki fel tudna világosítani hogy a motor miért rángat/kihagy/fenesetudjamitcsinál opció miért fordul elő? Fzr 600 '91-es.na meg menet közben erőtlennek tűnik egy kicsit,mindezt 3000rpm alatt teszi,felette teljesen tökéletesen működik,szép a hangja meg minden.3000rpm alatt előfordul hogy mintha nem menne valamelyik henger,meg alapjáraton is hallani hogy kihagy.gyújtás,benzin probléma vagy valami más?
Észrevételt,kérdést tanácsot várok
Ui.: Menetközben 3000rpm alatt stabilgázon is berángat,ha gyorsítani akarok van hogy nem reagál a gázra,olyan mintha nem menne valamelyik henger
a nők vajon mért vesznek maguknak mindig egy számmal kisebb ruhát? hogy aztán velem balhézzanak, mert nem tudom felhúzni hátul a zippzárt? - főleg fórum olvasás közben?
Valaki fel tudna világosítani hogy a motor miért rángat/kihagy/fenesetudjamitcsinál opció miért fordul elő? Fzr 600 '91-es.na meg menet közben erőtlennek tűnik egy kicsit,mindezt 3000rpm alatt teszi,felette teljesen tökéletesen működik,szép a hangja meg minden.3000rpm alatt előfordul hogy mintha nem menne valamelyik henger,meg alapjáraton is hallani hogy kihagy.gyújtás,benzin probléma vagy valami más?
Észrevételt,kérdést tanácsot várok
Ui.: Menetközben 3000rpm alatt stabilgázon is berángat,ha gyorsítani akarok van hogy nem reagál a gázra,olyan mintha nem menne valamelyik henger