Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Emlékeim szerint 10e körül van felújítókészlet (a 3 görgő a rugóval) de egyszerűbb egy bontott de jó állapotút keresni. (a blokkot viszont szét kell hozzá szedni)
Mással nem nagyon érdemes trükközni a fent említett ok miatt.
Kereklámpás az exup.
Ő az elejét hátsó lengővillát kerekestől,fékestől egy SRX-be szeretné berakni.
Urak!

Az egyik barátom vett bontásra egy 1000 exup-ot,és neki csa az első teló kerekestől,és a lengővilla kerekestől mindenestől kell. A blokk szétszedve,váltó asszem több is van,és idomszett is(festeni kell)komplett hengerfej,hengerszett dugókkal,assze 2 is van.. Olcsóért lehet vinni belőle. Ma elmegyek csinálok fotókat,és felrakom a telószámát is ide,hátha valakinek valami kell.
Ja, itt esett a hó.
22km-t. Hóban,nehéz volt. Kifutottam a kisházhoz,és vissza.
Egyébiránt igazad van a futással kapcsolatban. Sztem is bringázással kéne kezdeni,mert az alapokat azzal meg tudná teremteni. Aztán ha még mindig kocogni szeretne,akkor lehet próbálkozni vele.

Voltál futni?
Támogatók voltunk, mert drága volt a jegy
Ez a gyerekeim általános iskolájának az alapítványa. Református egyházi iskola, és így szereznek pénzt pár dologra, 2 évente rendezik meg.
A fiam 2000-ben kezdett oda járni, akkor a 2 alsós tanító nénivel olyan jó kapcsolatba kerültünk, hogy a mai napig összejárunk. Fiam majd 8 éve végzett ott, de a tanárok emlékeznek rá, jó tanuló volt.
Akkor buli volt.Mjen alapitvány?Támogató vagy,azért hivtak meg?
Alakulgat... régen volt nem1x, hogy 5-6 oldalt elmentünk esténként

Este most kimaradtam, mert egy alapítványi bálban voltam - kiöltözés, evés, ivás, tere-fere
Nem is tudom, mért ajánlja neked Sanya a futást... a te alkatoddal az nem fog menni, ilyen későn kezdve. A térdeid nem fogják bírni a lökésszerű terhelést meg a tüdő kapacitás is nulla... Igazából sztem úsznod kéne (de persze az nyűgös), meg spinningelni, ill. biciklizni. Futni majd csak 1 év múlva (persze akkor, ha csinálod addig a többit rendesen)
Mostanában van mit olvasni.Zajlik itt az élet
DE. Most ültem ide, csak olvasgattam az esti termést
Sehol senki
-11 fok.Cidri van.
Jó reggelt!
Antal úr,ön megint elaludt
Ez mit jelent?
Te is mondtad hogy jössz.
Tiszteletem uraim
önindító szabadonfutót kitől,honnan lehet venni????
vagy valami trükk,esetleg szaki aki ilyet gyárt
a yamahás árakat ismerem,azt kihagynám :D