Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy állsz a kelbimbóval és a csibemájjal?
Jó éjt!
Ha eldöntötted akkor majd szólsz,és segítek.
Szerintem nekem ennek a fele szint is elég lesz, akkor csak 1,5 év kell hozzá és könnyebb is lesz. (én már annak is baromira örülnék ha 2 km-t le tudnék futni egyben)
2008-ig versenyszerűen kerékpároztam. Az igen durva volt. Évi szinten a legtöbb amit tekertem 22000km volt. Persze az átlag akkor is olyan 15000-18000km/év volt.
Volt hogy egy hét alatt négy nap futás,120km. Minden másnap 30km. Az kemény,természetesen már tavasszal,és csak kb 5-6. héten lehet ennek közelében lenni km-ben,mert ez már tényleg sok. Sérülés veszéllyes is.
Nincs. Ilyenkor lassabban kell kezdeni,és a légzésre odafigyelni. A bemelegítés ami kb3-4km alatt fokozatosan gyorsul az ember,és a tempó sem túl nagy. Kb 4perc 50másodperces km-ek.
Most hidegben nincs baj,hogy hideglevegőt szivsz be?Torokfájás,ilyenek?
Várok tavaszig,ès elkezdek kocogni.
Hát lehidalok.
Ez kva sok.
Nálunk ez családi hülyeség. Vicus is fut. Nagyon ügyes,nyáron volt hogy heti szinten 70km is megvolt neki.
Nem. Heti 5-6 alkalommal. Nyáron van hogy minden nap. Heti 65-110km-ig,de átlag az a 80km hetente.
Gondoltam,hogy kellene sportolni valamit.Futhatnèk is,de nekem elèg 5-600 mèter
Minden nap futsz?
Három éven belül eljjuthatsz erre a szintre,de ez csak rajtad múlik,ér-e ennyit ez neked. Én szívesen segítek,de nem lesz könnyű.
Ma csak 17km volt,mert -6 fok volt amikor elindultam. Hidegben más. Sok energia kell hozzá,mint egyébként,kb 1,5x annyi.
Hobbiként, fitness jelleggel "józsikám reggel elmentem de ma csak 19 km-t futottam"
Köszi.
Egèszsègedre!
Na iszok is gyorsan még 1 pohár jó kis vörösbort.
Áááááá fenéket. Más kell ahhoz. Nekem ez már életforma,de nem a versenysportban. Volt az is,de az kemény. Azt munka mellett nem lehet sokáig csinálni. Én csak egészségmegörzés,fitness jelleggel mozgok,meg azért,mert jólesik.
Sanyi,aki lefut 25-30 kilomètert egyszerre az sportember
Én egy szóval sem mondtam,hogy sportember vagyok. Soha nem is voltam,és nem is leszek. Hobbiból mozgok,mert szükségét érzem,akkor van komfortérzetem.
Gyönyörű sportember
Akkor még az is lehet hogy tudsz jönni.
Megpróbálok én is menni de nem igérem biztosra. Én sajna azt se tudom mi lesz a jövő héten, nem hogy nyáron