Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudok róla, hogy lenne.
Ehhez a cucchoz nincs magyar menüs progi?
Még pár szó SSD. Amikor az elsőt vettem, vagy 5 éve, akkor én is aggódtam picit, de jobban utána olvasva akkor azt írogatták, hogy folyamatosan használva is 8-10 év, becslések szerint, az alatt meg úgyis elavul
Linuxnál kicsit rosszabb a hekyzet, mert az extfs file rendszer állandóan defragmentál és naplóz, de még ezzel együtt se éri el a vészes szintet.
Nekem eddig egy xart be, egy fél éves transcend, pedig eddig átment a kezemen 40-50 db.
Laci vagy skypeközelben?
sziasztok! valami olyanra gondoltam hogy ajtó nyitásra riaszt valamint igen a centrált kellene mozgatnia!
Ezt az autót nem ismerem. Ajtó nyitásokra riasszon esetleg belső térre egy ultrahangos érzékelő vagy rezgés érzékelő üvegtörésre. Centrált mozgassa. Egy alap riasztó ezeket tudja.
Nem,csak a kislányomat kèszitettem ovodába.Most ment sógoromèkkal.Úgyhogy most megkávèzom nyugodtan!
Arni megint elaludt
ez egy 96-os Rover 620 sdi! ebbe kellene valami riasztó féle!
Erdélyi túra lesz júniusban.
Totál tönkreteszi a fórumot ez a privát üzengetés. ...................................................................................(mlasnak üzi ment )
Írtam vissza.
Küldtem üzenetet.
Hm, ez izgalmas. Átértékelem a véleményem: "Az egyenletes elhasználódásból adódóan úgy számolható ki az elméleti élettartam, ha megszorozzuk a teljes kapacitást az újraírási ciklusok számával, vagyis például egy 250Gb-os Samsung 840 hozzávetőlegesen 250Tb adatot képes írni. Egy átlagos felhasználó esetében 7-10Gb napi írással számolhatunk, vagyis az utóbbival kalkulálva majdnem 66 évig bírja az SSD a nyüstölést, és ez még csak a garantált 1000 ciklusra vonatkozó szám. A hardware.info készített egy tesztet, amiben heteken keresztül folyamatosan írtak két darab 250Gb-os Samsung 840-re adatokat, hogy azok valós élettartamát megtudják. A Samsung szerénynek bizonyult a hivatalos értékek megadásánál, mert az első javíthatatlan hiba 3187 írási ciklus után jelentkezett – ez után a meghajtó még működőképes marad -, ami fenti számítások alapján több mint 200 évnyi használatot jelent."
Ha nagyon oldschool lennék, és meg akarnám tartani az optikait beépítve a gépbe, akkor tuti hibrid vinyóm lenne.
Én aztán tudom. Azt is tudom mi az az ssd és mi a sima vinyó, és mi a különbség (jó/rossz). En zat írtam, hogy ha l sima notim lenne, amiben van optikai meghajtó, akkor a gyári vinyó helyére tennék ssd-t amin a rendszer és a gyakran használt programok futnak (amik ki tudnák hazsnálni a szilárdtest-memória előnyeit), és a optikai helyére rakott hagyományos vinyón meg tárolnék adatokat, fel-le másolgatnék kevésbé fontos cuccokat (kihasználva ezt az előnyét) Ne felejtsük el, hogy az ssd-ben használt flash memóriák nem írhatóak újra szinte végtelenszer mint a hdd-n.
Milyen autó?
Csövi milyen riasztót ajánlasz? Központi zár van benne, de a riasztó hiányzik :-(
Nyomi, az SSD meg a notiba való vinyó ugyanolyan vastag ez szabvány...
Nekem ilyen van benne. Tök jó. (bár nemtom milyen lenne ssd nélkül, mert ezzel jött) Annyi, hogy mivel nekem olyan vékony baszom, hogy sima vinyót nem tudok belecsempészni mondjuk az optikai meghajtó helyére épített keretbe, ezért a 120 körüli hely elég meggondolandó ha a Miusnak töltök mondjuk sorozatot le. (hogy aztán áttegyem a szaros ipadre.) Én nagyobb SD kártyát használok póthelynek, ha már van rajta helye neki. :)
Valami olyan távtartó kéne, amit hiperkönnyű fel és leszerelni...
Itt vagyok, olvasgatok látok mindent.
rendben köszi, akkor majd csövivel egyezkedek! :-)