Nem akar valaki riasztót a motorjára? Akkor többet tudnánk rendelni egy postával... ez ugyan BMW-hez van írva, de engem csak a mozgás-dőlés érzékelő érdekel, meg a sziréna meg a távvezérlő, és minden motorhoz mehet így... http://www.ebay.com/itm/Anti-t...
Hát idén én is ekörül tartok az autómmal... mostanában, hogy nem mászkálok Pestre, nem telik úgy a km... ha napközben kell, akkor is az asszonyét viszem inkább, mert az áll kívül
Vazze,mit csináltak ezzel a weblappal,nem tudom táblán nagyítani a sz oldalt.Olyan mintha kis felbontású lenne.És nem a böngészőm hibája,más weboldalt tudok nagyítani.Nekem most így szar,mivel gyengénlátó vagyok kézben kell tartanom hogy tudjam olvasni.
Az a darab csík csinálna akkora zajt? hihetetlen... OK, hogy ott mozog, de valami mozgassa az csak magátú nem szólalna meg...
Pont az ősszel nézegettem én is a legkülső kédert az ajtón, hát sajna az is elég merev már (szemben egy másik dologgal, ami idős korra egyre kevésbé lesz merev ) de nekem van még két másik kéder (3 réteg van össz) és feszes az ajtó. Azért kaptak egy sor glicerint, de a BMW-s topicon mondogatják, hogy van valami spec ápolója a cégnek erre, attól fel is puhul a gumi, és nem is drága - lehet, neked is ilyesmi kéne.
Már nem azért mert rossz lenne, csak az ahogy én használom az nagyon árt(hat) neki. ( a mindennapi rövid távok miatt szinte mindig hidegen és alacsony fordulaton megy)
A sok rövid táv ellenére az átlag 5,5L-es fogyasztással viszont nincsen baj.
A fejfájdító utastéri rezonancia oka viszont úgy néz ki hogy megvan, a külső ajtószigetelések aminek az ajtók nekifeszülnek (nem a belső ami tömít) azok a hidegtől megmerevednek és az ajtók éle ahhoz verődik. (körbe megütögettem az ajtókat álló helyzetben és rezonált mindegyik a kárpitokkal együtt, kicsit megfeszegettem a kereteket, most feszes mindegyik, holnap meglátjuk a többit )
http://www.ebay.com/itm/Anti-t...
Pont az ősszel nézegettem én is a legkülső kédert az ajtón, hát sajna az is elég merev már (szemben egy másik dologgal, ami idős korra egyre kevésbé lesz merev ) de nekem van még két másik kéder (3 réteg van össz) és feszes az ajtó. Azért kaptak egy sor glicerint, de a BMW-s topicon mondogatják, hogy van valami spec ápolója a cégnek erre, attól fel is puhul a gumi, és nem is drága - lehet, neked is ilyesmi kéne.
A sok rövid táv ellenére az átlag 5,5L-es fogyasztással viszont nincsen baj.
A fejfájdító utastéri rezonancia oka viszont úgy néz ki hogy megvan, a külső ajtószigetelések aminek az ajtók nekifeszülnek (nem a belső ami tömít) azok a hidegtől megmerevednek és az ajtók éle ahhoz verődik. (körbe megütögettem az ajtókat álló helyzetben és rezonált mindegyik a kárpitokkal együtt, kicsit megfeszegettem a kereteket, most feszes mindegyik, holnap meglátjuk a többit )