Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De engem igen. Mennyire jönne ki egy?
Németországból szeretettel.
Nem akar valaki riasztót a motorjára? Akkor többet tudnánk rendelni egy postával... ez ugyan BMW-hez van írva, de engem csak a mozgás-dőlés érzékelő érdekel, meg a sziréna meg a távvezérlő, és minden motorhoz mehet így...
http://www.ebay.com/itm/Anti-t...
Szeretem ezt az autót. Nagy,kényelmes,nem fogyaszt sokat,és nemigen van nyűgje.
Tegnap olyan ködben jöttünk haza Szekszárd után az autópályán,hogy két szaggatottat lehetett előre látni. Sötét volt,és vizes a burkolat.
Hát idén én is ekörül tartok az autómmal... mostanában, hogy nem mászkálok Pestre, nem telik úgy a km... ha napközben kell, akkor is az asszonyét viszem inkább, mert az áll kívül
Motorban nekem is kb 1700 lehetett.
Nekem az autóba volt ennyi km.
Majdnem 4500km ment bele. Sokat használtuk idén.
itt is csúnya volt reggel, de mire beértem már elfogadható lett a drága időjárás.
Nekem 1700 volt idèn
Idén is beleugrott az ezeöccá km, Sanyi? de így legalább soká fog elhasználódni
Itt szépen süt a nap,és 8 fok van.
Lepucoltam az Omikát,tiszta sáros lett pedig pályán mentünk. Lemostam,lewaxoltam,és elteszem a motorka mellé.
Hát erre elég ködös...
szép napot mindenkinek!!
Vazze,mit csináltak ezzel a weblappal,nem tudom táblán nagyítani a sz oldalt.Olyan mintha kis felbontású lenne.És nem a böngészőm hibája,más weboldalt tudok nagyítani.Nekem most így szar,mivel gyengénlátó vagyok kézben kell tartanom hogy tudjam olvasni.
Jó reggelt!
Az a darab csík csinálna akkora zajt? hihetetlen... OK, hogy ott mozog, de valami mozgassa az csak magátú nem szólalna meg...
Pont az ősszel nézegettem én is a legkülső kédert az ajtón, hát sajna az is elég merev már (szemben egy másik dologgal, ami idős korra egyre kevésbé lesz merev ) de nekem van még két másik kéder (3 réteg van össz) és feszes az ajtó. Azért kaptak egy sor glicerint, de a BMW-s topicon mondogatják, hogy van valami spec ápolója a cégnek erre, attól fel is puhul a gumi, és nem is drága - lehet, neked is ilyesmi kéne.
A kép persze megint lemaradt:
Már nem azért mert rossz lenne, csak az ahogy én használom az nagyon árt(hat) neki. ( a mindennapi rövid távok miatt szinte mindig hidegen és alacsony fordulaton megy)
A sok rövid táv ellenére az átlag 5,5L-es fogyasztással viszont nincsen baj.
A fejfájdító utastéri rezonancia oka viszont úgy néz ki hogy megvan, a külső ajtószigetelések aminek az ajtók nekifeszülnek (nem a belső ami tömít) azok a hidegtől megmerevednek és az ajtók éle ahhoz verődik. (körbe megütögettem az ajtókat álló helyzetben és rezonált mindegyik a kárpitokkal együtt, kicsit megfeszegettem a kereteket, most feszes mindegyik, holnap meglátjuk a többit )
És persze semmiképpen sem dízel.