Azt nem tudom hogy a tesódnak milyen cucca van de én nem egyszerű hibakód kiolvasásra gondolok hanem élő adatos vizsgálatra. (azaz laptop csatlakoztat a diagnosztikai csatlakozóra, indítás és tesztkör, közben adatrögzítés)
Ez diagnosztika nélkül csak találgatás de ha hidegen nehezen indul, viszont nyáron meg jó volt akkor én a hőfok jeladóra gyanakodnék, ami a légtömegmérő közelében szokott lenni. (VW-nél nem nagyon vagyok ismerős)
Ténleg.egy szakmai kérdés:-) 4 es golf kombi 1,6 benzines 2001 es a gépem.Reggelente nehezen gyul nemtudom miért.idén vettem németböl azota vezérmüszijcsere minden ki lett cserélve (szürök vizpompa gyertya )és mégis nehezen indul reggel és büdös szaga van a kipufgáznak.
Vélemény?
Még annyi hogy az előző kisebb megújítás óta látom hogy eltűntek a régebbi h.szólásokból a képek.
Ez azért nem szerencsés mert pl. én is sok szakmai szerelős képet tettem fel hogy mit hogy kell nézni/szétszedni/beállítani amit a keresővel simán meg lehetett találni ha valaki ezzel kapcsolatban kérdezett.
Most viszont ez a lehetőség elveszett ha jól látom.
Vélemény?
Ez azért nem szerencsés mert pl. én is sok szakmai szerelős képet tettem fel hogy mit hogy kell nézni/szétszedni/beállítani amit a keresővel simán meg lehetett találni ha valaki ezzel kapcsolatban kérdezett.
Most viszont ez a lehetőség elveszett ha jól látom.
Rákattintok, OK, de nem lehetne, hogy még1 kattra vissza összecsukja? mert így átláthatatlan lesz
A fekve röhögős volt a legjobb, ami pl. akkor kellett, ha Ábrus a Pezsóról, vagy Sanyi a gyorshajtásról írt :DDD
pl. lehetett látni, kinek válaszoltak, most meg csak akkor, ha rákettyintesz 69 pózban szexelő nyilakra.
Meg alternatívaként a régi szmájlikra és akkor egy szót sem szólok az új designra. (akár az újak mellett)