Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi az új buszos rendszamod? Csak tudjam mit figyeljek....
találtam 1-et
Csak 28-án megyek dolgozni,úgy hogy örülés van. Nem teszek smile-t mert ezek nem jók. A régiek sokkal jobbak voltak.
Józsikám működik a motyó? Mert ugyan én ki nem próbáltam.
Sziasztok!
A fenéket. Inkább ami jólesik hozzá,és külömben is nem szeretem a fehérbort. Vörösből is csak a szárazat.
Jó reggelt urak!
Na jó, az első nyugati mocim egy fz750-volt, a 2 egy 91-es fzr1000, csak hogy ne legyek teljesen topikidegen
Megzabállak
A 6 gangos váltókat 1100s 1150r-rt-gs-rs, ez biztos. az 1200-es szériáról nincs biztos infóm. Most, hogy volt nálam 4 rt bontásra a poén az volt, hogy a 47ekm-esben volt a legszarabb és a legtöbbet futottban a legjobb. Pl. a sajátomon 128ekm-nél cseréltem a gyári tárcsát főtengó szimm miatt és kopásnak nyoma sem volt a tengelyen
Hogy ez kényes pont, azzal évek óta tele vannak a fórumok, meg a tyúb is. Melyiket érinti? az 1200-t is még? Qrva svábok nem tudták rendesen megcsinálni?
De úgy olvasgattam, hogy ezek 100 ezernél kezdenek előjönni, annyi nekem nem lesz 5 éven belül se.
És nem utolsó sorban jelentős biznic értéket is képviselne/elvégre nem tagadhatom meg a nevem/
Plusz 1 cm a bordás részen. A problém az, hogy csak félig megy be a tengely a tárcsa hüvelyébe, ezért alapból adott egy kis kóválygás, ami először elkezdi enni a tárcsa bordáit aztán a nagyobb elmozdulás már a tengely ricnijeit is kikezdi. Ha teljes felületen ülne fel, a tengely élettartama megsokszorozódna.
Akkor keress csak embert, és szólj, ha van... esztergás-marós ember nekem is kéne itt a közelben, pont 4-et ismerek, de egyik se jó valami okból :((
Itt a törzstagok közt nem tudok vasast, de lehet, tévedek.
Meséjj, mit akarsz a nyelessel?
Inkább egy kis jó sülthús kéne hozzá... a csoki az deszert, amellé valami félédes-édes fehér...
Van itt esetleg köztetek olyan aki fogaskerék vagy nyelestengely gyártásban penge? Konkrétan a Te vasadhoz való váltó nyelestengelyről lenne szó némi módosítással
Egy kis vörösbor csokival.
Nyomhatod, itt nem olyan érzékeny a társaság, mint a sárgán a Motoros Elit :)) Bár azt nem tom, a túra motorosban meg más helyeken mit szoktál előadni :DD
Sajna ma le kellett adnom.

Volvo 7700 lett helyette,de sztem sehol nem lesz a Mercihez képest. Nagyon jó kis busz volt,szinte gyerekjáték volt vele dolgozni.
Ilyen szereplés után azért rezeg a léc. Lekötöznétek és megkínoznátok Bár itt még szolidban nyomom
Tán ledobtad a szakadékba te is, mint az őreg fószer az X11 bömbit? :)