Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem jók ezek az ikonok :-(
Végre egy határozott vélemény. Sok ismerősömet megkérdeztem, de nem tudták igazán, mik a veszélyei. Nem megyek bele. Köszönöm!
A legegyszerűbben talán úgy tudnák hasonlatot mondani hogy: eladnád egy ismeretlen cigánygyereknek akiről nem tudod hogy mit és meddig fog a géppel csinálni de a vételár kifizetése ellenére addig ott leszel jogilag mint tulajdonos és bármikor elővehetnek éveken keresztül?
Az üzembentartói bejegyzéssel megspórolná az átírási költség felét és te maradsz a tulajdonos.
Ha bármi történik a motorral (baleset, gyorshajtás, ilyesmi) akkor téged is elő fognak venni, aztán lehet bizonygatni hogy az üzembentartó volt mert ő használja a motort. (lehet hogy sikerül kidumálni és nem lesz gondod belőle de ki a bánatnak hiányzik az ilyesmi)
Ha majd el akarja adni akkor ismét csak te jössz a képbe mert adásvételi szerződést neked kell adnod, hiszen még mindig te vagy hivatalosan a tulajdonos. (ha meg az a vevő is elégedetlen lesz valamiért akkor megint csak te bizonygathatod hogy az üzembentartó használta a gépet és neked elvileg semmi közöd hozzá)
A lényeg hogy aki még ezen is spórolni akar azt küldd el a gányba a sz&rrágó csóringert (hacsak nem valami baromira megbízható ismerősről vagy rokonról van szó) mert jó eséllyel csak a nyűg lesz vele. (autó(k)ból kifolyólag anno voltak hasonló tulajdonjogi gondjaim, szóval nem csak károgok itt a levegőbe, azóta senkivel sem vagyok hajlandó eltérni a hivatalos úttól)
Sajnos abban nem tudok segíteni de egyszerűbb marás és esztergálást meg tudok csinálni. Nem ez a munkám, de a melóhelyemen van lehetőségem megcsinálni apróbb munkákat.
Itt azért jobban pörög mint a Thunderace-n.
Kérdésem lenne! Ha el szeretném adni a motort és "üzembentartóira" szeretnének rábeszélni, van valami rossz benne?
Ma én is motoroztam. Jó volt,de meleg az nem.
Nekem tetszett,és akár igaz is lehetne!
Nekem tetszett,és akár igaz is lehetne!
Ha az említett tengely gyártásában érvényesülni tudnál, kérnék egy elérhetőséget, Elsősorban mobilszámot kérnék, mert a mail fiókomat nem tudom lekérni kb még 1 hétig, Jöhet sms-ben/ adatlapon teloszámom/ v. itt is.
Még nem mondhatok sem rosszat,sem jót róla. Majd ha már huzamosabb ideig dolgoztam vele,akkor törhetek pálcát felette.

De nem a szívem csücske most /pill
sudo apt-get install f parancs és tette a dolgát.
Sikerült kábellel helyrerakni.
Sztem ez ugyan akkora fasság, mint az összes többi fészen meg tyúbon terjedő ilyesmi. Inkább azt mondanám, giccs.
de nincs harag, ugye? :))
Nagyon jó kis video!
Nézzétek meg!
Még én sem sanyám mert egyelőre a pözsóval kell eredményt elérni.
Széthajtod... :DDD
De sztem még sokszor megy műhelylátogatásra,mielőtt rendesen munkába állna. Az első idők erről szólnak.
NGB-414 Volvo 7700