Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most viszont nem tudom hogy mi történhetett mert rányomtam a "Hát nem pont ugyanolyanok de" hozzászólásomra hogy kommentet írok de meggondoltam magam és a böngésző vissza gombjára nyomtam, majd ott találtam magam mint a képen.
Mobilról kurvajó, sokkal használhatóbb mint az előző változat, de kellene egy rendes desktop nézet, mert ez így nagyon gáz.
ès ez is van
Nagyon jó
Hát nem pont ugyanolyanok de
Kircsi! Ez már nagyon hiányzott.
Hú bazzzz....(homlokracsapós) Elfelejtettem sajtot venni most, hogy olvasom.
És van baráttya, nem kérdezted?

(hirtelen ennyit tudtam hozzáfűzni... :DDD)
A kereső viszont f&szább mint volt. (hogy valami jót is mondjak :)
Ja, meg hogy a fzr.pupu nevű fórumtárs széttrollkodja a fórumot az új szmájlikkal.
Viccet félretéve, írtam tegnap hogy a régebbi hsz.-ek képei eltűntek, amik szerelős kérdezősködés esetén visszakeresve jól jönnének. (nekem sincs már meg mindegyik hogy újra berakjam)
Volt az előbb az előnézet dolog , de oké az lesz. A kinézet mivel újra piros az rendben van, a szmájlik meg remélem folyamatban.
Más épp nem jut eszembe. (problémamegoldó szmájli)
Hm. Ezen gondolkodnom kell. (hentergős szmájli)
(DUPLA HENTERGŐS SZMÁJLI)
Pontosan mi nem maradt (már a szmájlikon kívül)?
Az más. (mosolygós szmájli)
Egyébként értem én hogy időnként meg kell újulni és az nem is mindig hátrányos, csak amikor azt mondhatom hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi az elég kellemetlen.
Azt viszont elégedetten látom hogy visszatért a piros szín. (nagyjából elégedett szmájli)
Nem szűnt meg, csak még nincs kész ez a funkció :)
Most vettem észre hogy hozzászóláskor az előnézeti lehetőség is megszűnt. (elégedetlen szmájli)
Most voltam a tescoban karácsonyi bevásárolni. Álldogálok a sajtpultnál (már vagy 10 perce) és kiszúrom hogy van gauda borsos és fokhagymás olyan amilyeneket vettem veled. (mondjuk azt nem tudom hogy ezek milyen sajtászatból valók)
Sajna 4299/kg áron, szóval el is vetettem a dolgot. Aztán böngészek tovább és látom hogy van viszont akciós viaszos gauda (nem tudom mit jelent) 2199 helyett 1436/kg áron.
Rászólok a lófarkas neked való szöszire (vékony ~19) hogy azonnal hasítson nekem egy két kilós darabot, erre befőttesüveg méretű szemeket mereszt majd túrni kezdi a hűtőket.
- "sajnos itt nincs, a raktárba meg most nem tudok kimenni mert egyedül vagyok" -rázza meg a szöszke lófarkát
- "nem tudnánk megoldani valahogy? Nagyon (qrvára) kéne" -próbálom rávenni a raktárlátogatásra
Sandán körülnéz, megvillantja felém csillogó fogszabályzóját majd elrobog. Visszatérve sajnálkozva tárja szét a karjait a cuki kis tescos egyenruhájában és közli:
- "sajnos már a raktárban sincs, adhatok esetleg valami mást helyette?"
- "köszi de nem" (nekem túl fiatal vagy)
Szóval egy 20 dekás fóliázott szelet lett csak belőle, itt rágcsálom éppen. (a héja sajna nem olyan vastag mint az volt de ízre jó)
Akkor motorral megyek.
Nem baj majd tavasszal
Nem. De nagyon szutykos idő volt,meg már vörösboroztam a megérkezés után. Spontán kiruccanás volt,vasárnap reggel döntöttünk az indulás mellett.