Most nézem, károlyi vagy. Gondolom akkor ismered a két riválist akik motort árulnak Haller Istvan és a Zeffer Imre/bandita/, ja meg a hiper tákoló mester Bodo-t
Mondom, ha 30e-ből megvan az út az 50e az tuti de kis törődéssel a 100e sem utópia.
Na most ha megnézed a képeket akkor nem kell kupeckedned, hogy tudd a választ. Én tudom, hogy csak szivattad a társaságot
Ez a motor eredetileg egy öreg doktornénié volt, aki dísznek vette és amikor már nagyon öreg volt eladta egy fiatal orvosnak, aki azért nem tudta használni, mert a vétel után közvetlen elrabolta a hétfejű sárkány. Hosszú évekbe telt mire sikerült megszöknie, de addigra már nagyon öreg lett és csak alig tudott menni a motorral és ezért meghirdette. A román király legkisebb fia pont motort keresett és amint meglátta, azonnal nyélbe ütötték az üzletet. Közben rájött, hogy a speedmotor a menő és így került eladó sorba............itt a vége fuss el véle.............ja és nemdohányzó
Ezek szerint még te sem tudod igazán hogy mit akarsz. :)
Maga az XRV jó gép ha nincs szétbarmolva, az ár amit kérnek érte az elég barátságos. (egyébként kb. ennyi lenne a reális áruk ha valamiért nem Istenítenék annyian)
Mert még nem próbáltam ki.
Na most ha megnézed a képeket akkor nem kell kupeckedned, hogy tudd a választ. Én tudom, hogy csak szivattad a társaságot
Igazad van,hüje vagyok
Maga az XRV jó gép ha nincs szétbarmolva, az ár amit kérnek érte az elég barátságos. (egyébként kb. ennyi lenne a reális áruk ha valamiért nem Istenítenék annyian)