Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi van, annyira bejön az új dizány, hogy ideköltöztél? De akkor jönnöd kell talira is :)
Zsiráf
Bodót ismerem,az Imre csufneve dzsifu?
Most nézem, károlyi vagy. Gondolom akkor ismered a két riválist akik motort árulnak Haller Istvan és a Zeffer Imre/bandita/, ja meg a hiper tákoló mester Bodo-t
Itt jobb a kép.
Ma sajnos el kellett búcsuznom a közvetlen munkatársamtól.
Az ut 10 ezer alatt kijön de magamnak tartanám meg ,nem biznicelni akarok.
Jó kis vörösbort szürcsölgetek.
Működik?

Mert még nem próbáltam ki.
Mondom, ha 30e-ből megvan az út az 50e az tuti de kis törődéssel a 100e sem utópia.
Na most ha megnézed a képeket akkor nem kell kupeckedned, hogy tudd a választ. Én tudom, hogy csak szivattad a társaságot
Nem kupeckedek motorral ugyhogy nem értek hozzá.
beugratos kérdés
Igazad van,hüje vagyok
Ez a motor eredetileg egy öreg doktornénié volt, aki dísznek vette és amikor már nagyon öreg volt eladta egy fiatal orvosnak, aki azért nem tudta használni, mert a vétel után közvetlen elrabolta a hétfejű sárkány. Hosszú évekbe telt mire sikerült megszöknie, de addigra már nagyon öreg lett és csak alig tudott menni a motorral és ezért meghirdette. A román király legkisebb fia pont motort keresett és amint meglátta, azonnal nyélbe ütötték az üzletet. Közben rájött, hogy a speedmotor a menő és így került eladó sorba............itt a vége fuss el véle.............ja és nemdohányzó
Mondjuk személyesen ismerek egy bandit 1250et ami 2007es és van benne 17000km
persze hogy fordult. Itt egy 30éves fzr 16900km van benne fordult vagy még bejáratós?
Akkor en nem vagyok tul értelmes de most akkor már tulfordult az ora?vagy 17000 kilométeres?
Ha nem nagy az utiköltség, simán van benne 50eFt
Értelmes felnőtt ember ilyet nem kérdez, főleg hogy látja a képeket
A kilométerálláshoz mit szolsz?
Csak nézelödök unalmamban:) és fözöm a páromat hadd tartsak egy turagépet is emellett
Ti mijen olajat használtok ha bundáskenyeret süttök?
Ezek szerint még te sem tudod igazán hogy mit akarsz. :)
Maga az XRV jó gép ha nincs szétbarmolva, az ár amit kérnek érte az elég barátságos. (egyébként kb. ennyi lenne a reális áruk ha valamiért nem Istenítenék annyian)