Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már kiléptem ugyhogy nem tudom eredetiben belinkelni de ha beirod a városokat ahogy én akkor kiadja és nagyithatod!
Ez csak utvonal terv,amit lehet modositani és együtt határozzuk el mennyit megyünk egy nap!
Sziasztok!
Nem bírtam ki, megmértem én is.
Egyikben 0,07 v ki tudja mikori benne. Tervben volt a mérés elott is a csere, de így már tuti, hogy hamarosan.
Másikban 0,02. Erre kíváncsibb voltam, mert februárban került bele új folyadék.

Melohelyen van egy könyv : gépjárművek korrózió védelme (kb 80 as évek elejéről) . Ugy emlékszem abban ia van egy fejezet a hűtőfolyadék korróziójarol. Eddig nem melyedtem bele, de azt hiszem pótolnom kell.
Be lehet illeszteni vagy linkelni a gogli mapsot eredetibe, és akkor lehet zúúúmolni meg ilyenek.
1 napra mennyit tervezel?
Na dolgoztam egy kicsit. :-)
Elsö kép az ut eggyik része, a második a folytatás mert nem akar átvinni az utvonalterv a transfogarason.
Ebben benne van a látnivalok fontosabb része:Tordai hasadék,tordai sobánya,transalpina,transzfogaras,székelykö,gyilkostó,békási szoros,parajdisobánya,szováta, medvetó és még sok sok látnivaló.
Vélemény?
A Pözsóban sem foglalkoztak vele mert szörnyű mocskot mostam ki a hűtőrendszeréből tavaly nyáron . (meg az olajhűtő is attól rohadt át)
Nekem ami szokott lenni azokban két, max. három évente cserélem a h.folyadékot. (régről tapasztalat)
0,2-0,3-at mutat :( az gáz akkor :(( Ez már egy diesel-elektromos hibrid autó :DD
Basszus, már nem is emléxem, merre mentünk utoljára... az jó volt, csak akkor nem fordulunk el jobbra a horvátok felé, át a 6áron, hanem le Mostar felé. De ezt még majd kigondoljuk.
Én is így gondoltam, mivel a ti cégeteknél valamivel megengedőbb a felső vezetés. : ))
Egyszer ugye el kéne menni az asszonnyal (Tribunjért küzd tavaly óta) aztán Erdélybe, aztán meg veletek is valahova. Persze ez nem sorrendben van de nincsenek messze egymástól, ezért kell jó előre megterveznem mindent.
A horvátokat én bojkottálom nagyon köcsögök voltak. Bosnyák tengerpartra mehetünk az úgy is messzebb van. (oldalt két hüvelykujj felmutatós)
Mehetünk, engem érdekel, nyár eleje jó lenne, addig már mehetnékem lesz úgyis. Hossza, ideje mind1, én jobban szeretem a 7köznapot.
Hát akkor majd kűggye el a beosztását, Szőr Lord József, hogy ahhoz tudjunk igazodni :)) ne mi találgassuk... (ez most a nyári gurulásra vonatkozott) jó lenne valami kiadósabbat szervezni. Mert elhevertünk mi csővel naphosszat, meg jókat zabáltunk, így is jó volt, de kéne esetleg motorozni is :DDD
Bakker, MOST kimegyek a multival. ez érdekes :)) én még sose cseréltem benne, pár éve megnéztem ilyen felszívós izével, akkor mínusz tizensok volt, oszt jónapot. Most garázsban, egy hete nem mentem vele...
Amióta két kollégával csökkentették a létszámot és 12-órás a műszak azóta nem.
Ha márciusig nem írjuk be az éves szabadság tervünket akkor azt megteszi helyettünk a vezetőség.
Addig viszont meg kell beszélnünk egymással hogy (főleg a nyári szezonban) ki mikor akar nyaralni menni mert ott már szinte lehetetlen cserélgetni, ezért mondtam hogy előre tudnom kell hogy mikor mennénk. (a 4 szabadnapos rendszer sokat segít, mivel pl. 4 nap kivett szabadsággal 12 napig itthon vagyok de ha oda épp beírta magát a másik 4 kollégám közül valamelyik akkor lőttek az egésznek)
Akkor jó lenne megbeszélni ki az akit èrdekelné,hány napos legyen és mi en messze jussunk el.(a békàsi szoros ig legalàbb)
Aztàn probàljunk belőni egy időpontot :-)
Nem vezérigazgató vagy :)) azért gondolom, valahogy csak meg lehet oldani, ha csak 1 hónappal előre tudod... :((
Érdekel a dolog de nekem nagyon előre tudni kell hogy mikor lesz mert a szabadságolás nem egyszerű nálunk. (a nyári horvát migránslátogatásra ugyanez vonatkozik)
Ezeket már én sem használom mert ultrabénák. :/
Jövőre megszervezhetünk egy erdélyi motorostúrát .Intéztek szállást!
Gyönyörű szép helyek de jó lenne elmenni mindenhova...
Jó reggelt!
jó reggelt mindenkinek!