Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem könnyűszerkezetes a kecó hanem vasbeton.
a picsába ezt meg magamnak irtam
bocs lemaradtak az ékezetek angol iráson maradt a gép
egy begyogyult csapaggyal megemeled a tetot
De minek szenvedsz vele ennyit? Én simán letettem az emelőt garázsban a földre rátettem a munkdarabot azt meg kitámasztottam a mennyezethez egy gerendával. Ugyan az mint a vas keret csak nagyban és többet bír.
A középső hidat 20-as stift tartja, az OK, de a tetejét csak a béna hegesztése
A gyáriakban ott is csapszeg van, amit láttam. Valami ilyesmi.
Majdnem. Ez adta az 5letet, ilyesmi lesz, csak motor hajjcsa
Itt a gyárban egyoszlopos van,de az motoros,csak a karokat kell húzni fel vagy le.
Megcsinálni meg nem tart semmiből (főleg ha megvan hozzá minden így 0 Ft-ból megvan )
Van itthon egy nemmaigyerek posztszovjet 12 tonnás MA3 gyártmányú emelőm, valamint úgy döntöttem hogy a munkahelyem pedig meg fog ajándékozni egy gyakorlatilag kész ~6 mm-es acélöntvény (I gerenda) kerettel karácsonyra. (a keret szükség esetén akár az 50 tonnás emelőt is könnyedén kiszolgálja)
Jobb mint a kalapács.
Úgy elhszem de ez más gyulám
http://youtu.be/SfYIhzbv8Ro
Én a fogaskerekes hidraulika szivattyúra tettem egy kurblit,és azzal pumpáltam az emelő hengert.Az öt tonnás fokhagyma puculó gépet felemeltem vele,de elzsibbadt a karom.
Gyulám ezek szerint te még találkoztál ilyennel.
Az a baj,ez kézi hajtány,mire kipréseled a Pözsó csapágyait,izomlázad lesz.
15 mm-es lemezből?
Mi lesz az,páncélos KV1 daráló?
Éppen szotyizok és aranyláz alaszkában nézem az első évadtól már a 2. rész de lassan kimegyek budira mert csikar a hasam
Nem véletlen hogy nem vagyok fészen sem.
Jelenleg a fúrógép projekt megy, építek egy hidraulikus prést és néha a pözsót javítgatom.
Igazából tényleg nem történik semmi, egy ilyen féccbuk szintű "ezt ettem ma" típusú hsz-oknak meg nincs sok értelme
Volt a mikulás, volt szalagavató, tudtommal nincs kiskorú gyermekem pár napja, egy KV darálót gyártok 15-ös lemezből, voltunk sajtért, más semmi újság
Mostanában csak én is mert nem nagyon van miről írni. (a pözsót meg nem akarom folyamatosan szidni mert még mlas azt hinné hogy igaza van )
Az mindig itt lébecol reggeltől estig, csak olvasgatok
Látom azért a fórum lelke újra itt van.
Ma hogy lenni dolgozás? 6 után elérhető leszek a Linde portánál ha szeretnél gazdagabban hazamenni.