Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
Én már reggel írni akartam hogy nálam valamiért nem frissül az oldal, de aztán gondoltam hogy mindenki dolgozik meg antifórumozik.
Áááááá, elqrtad kíváncs voltam, meglesz-e a 24 óra hsz nélkül...

ez már a vég... mindenki a féccbukon, aki meg nem, az úgy sincs sehol (pl. dolgozik, alszik)

Mi van mindenki karácsonyi lázba ég és bevásárolgat?
Az elmúlt 5 év legkevesebb hozzászólásai mennek mostanában.
Áh megyek is a műmájerbe ott nagyobb az élet
És általában ez a válasz rá.
na az nem én voltam!
Szokott még lenni a "de én nem csináltam vele semmit" is. (aztán meg megkérdezem hogy akkor hol vannak belőle a gyertyák)
a tank jól volt rajta!
Hisz írta, hogy szerelte a kuplungot
(ebből Tanult Szerelőnek már tudni illik, hogy levette a tankot, és lehet, nem jól tette vissza)
rendben! ;-)
Szívesen.
Csak ha ilyen jellegű kérdés van akkor mindig azzal kezdd hogy: leszedtem ezt vagy azt, állítottam a...-n, stb. vagy tegnap jöttem hazafelé, ment rendesen aztán azt csinálta hogy......
Ezekből lehet kiindulni ha nincs az ember a helyszínen hogy megállapíthassa: ez tényleg nem indul.
Köszi szépen a segítséget, onnan már bármikor idetalál.
Ha minden igaz szombaton nálad a cucc! Én tegnap leadtam!
köszönöm mindenkinek a segítséget!
bélusba is ikarus vízcső van
Igen,52 milliméter a Mikuni karbik torka.Annyi van a sportszűrővel hogy 1000-2000 km-ként mosni olajozni kell,és a súbertűket tedd középső állásba,így lesz jó a keverék.Nálam így megy öt éve.
Az én FZ-mben egy hűtővíz csőből volt levágva 4 db, oszt az is jó volt... meg kb. 600 Ft
Kitaláltam
köszönöm Jaszi! lehet megnézem csájnába mennyit kérnek a 4gumi ért
Van. Folyamatosan mosni és olajozni, vagy sprézni kell, hogy megfogja a szálló port. Ha nem figyelsz rá oda, akkor a karbin keresztül a hengerbe jut és megeszi a gyűrűket meg a hengerfalat előbb-utóbb. Mondjuk nem árt hozzáhangolni a karbit is, mert több lesz a beszívott levegő mint mikor a dobozból szívja

Sziasztok
ez most nagy segitség volt! nekem véletlenül pont balos kell! ;-) kitalálhatnál rá valamit![O35
52mm, megnéztem a gumit a csőhöz a jobbos szét van szakadva fel van mókolva a vázra.