gondolom nem tudod véletlenül, hogy mekkora a karbi átmérője? az lessz a gond,mert most leszedtem a légszűrő házat,csak a gumik vannak a karbin amit betömem rongyal és pöcre indult!
Amiatt lehetséges hogy neheze indul és durrog. Az 500as hondám csinálta hogy mielőtt elfogyott a benzin nekiállt durrogni mert több lett a levegő, és akkor már ment is tarcsira a csap.
sziasztok! le volt szedve a levegő szűrő valamint a tank! mikor össze lett téve alig akart beindulni! viszont este néztem hogy a levegő szűrő nem ment vissza a helyére rendessen és farsot szív! remélem csak az a gondja!?
Fiatalabb koromban a problémás autókat egyszerűbben oldottuk meg társaimmal.Mikor odaért a rossz helyen parkoló vezető,meglepetten vette észre hogy mind a négy kereke lapos.Ebből azonnal sejtette hogy nem közönséges defekt történt,sőt ha rossz napunk volt,a szelepek is hiányoztak.Mivel általában szelepet nem szoktak vinni magukkal a járművezetők,ezek pótlása némi időbe került.Ilyenkor volt egy kis káromkodás az utcában,ami zene volt füleinknek.
urak az mitől lehet,hogy nehezen indul be a motor és alacsony furdulaton vissza durrog időnként a karbiba? Valamint ki cseréltem a kuplung lamellákat és most azt csinálja hogy terhelés alatt lefullad!
A megfelelő adottságokkal rendelkező Példamutató Polgár ilyenkor (kis bemelegítés után) odamegy és egyszerűen a jobb oldalára fordítja a renitens tahónparkoló járművet (nem akadályozva ezzel a beszállást) majd továbbhalad, nem pedig nekiáll fényképezkedni.
(kisebb kaliberű Példamutató Polgár esetén a tahónparkoló jármű üzembentartója megérkezéskor fellelhet egy előzőleg nem általa elhelyezett követ/téglát/térkövet a jármű utasterében, diszkrét figyelemfelhívásként a parkolási szokásainak újragondolásához)
Amiatt lehetséges hogy neheze indul és durrog. Az 500as hondám csinálta hogy mielőtt elfogyott a benzin nekiállt durrogni mert több lett a levegő, és akkor már ment is tarcsira a csap.
(kisebb kaliberű Példamutató Polgár esetén a tahónparkoló jármű üzembentartója megérkezéskor fellelhet egy előzőleg nem általa elhelyezett követ/téglát/térkövet a jármű utasterében, diszkrét figyelemfelhívásként a parkolási szokásainak újragondolásához)