Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha.

Pupunak kerestem mert nagyon odavan érte.
Ez polski lampa?
Lefeküdt a laposom akksija. Alig bír 30 percet.
Általában úgyis egyedül megyek,vagy veletek.
Sokak szerint a formavilága,és a szögletes hátsó idom nem tetszetős.

De hát akinek nem tetszik,nézze a valagam.
Ááá nem hidd.
főleg lámpa miatt
2016-ban egy ilyen gyári állapotban nem is olyan rossz.

Akkor én mit mondjak a 87-es FZR-rel? Sok embert mosolyra fakaszt amikor meglátják.
Laci!

Van ebbe 2,5 turbo,és van 2.0 turbo,és 4x4-es is,és az elég ütős lehet még ma is.
qrvajó autó volt ez, meg az alapja, az "A" Vectra is, 90-ben, akkor nagyon teccett volna, szerettem volna, de elérhetetlen volt számomra. De most lassan 2016 van

ui: nem akarnék úgy járni, mint a viccbeli ember: "minden vágyam egy 3-as Golf meg havi 80-ezres fizetés volt, most 20 év után végre elértem"
De a Gábor se adná oda az Omegáért.

Gábornak idáig Ford Focus 1.4 2000-es évjárat volt,ahhoz képest repülőgép. Egyébként sztem abszolút vállalható autó. Nekem személy szerint tetszik,mondjuk az Omikámat nem adnám oda érte.
Ez az Ada kihúzhatná az én telószámomat is 1-2 alkalomra
Az autóval nem tudom, mihez lehetne kezdeni... max. eladni valami márkabuzinak.
nekem pl. ahhoz, hogy ez legyen AZ autóm, öreg és elavult, ahhoz, hogy hobbynak használjam, nem elég erős, meg nem vagyok elég gazdag
Ismerősöm megvette ezt az autót.

Ezt lehetett megnyerni,a Sportverda című műsor sorsolta ki.

1 film
2 film
3 film
4 film
5 film
sorsolás

Itt nyomon követhető a felújítás.
Egyébként egész szép a járgány.

Tegnap hozta el.
Józsi!

Hazahoztam a villanymotort,van rajta dugalj,és még kapcsoló is. Megmérni nem tudtam a tengelyt,mert rajta van még a "kuplung",és nem tudtam leszedni róla. Kell egy körmös lehúzó hozzá,az meg nekem nincs.Majd gondolom megoldod valahogy.
Nagyvas.hu ott sok minden van.
20 év feletti motor... ha új cuccokat akarsz bele, a japók leszállítják, csak győzd kifizetni. De nem aggódj, ezek a dolgok meg xoktak oldódni