Aha okés köszönöm a választ, nem igazán gondolkodtam 600 assá alakítani De például a mocihoz ilyen alkatrészeket , mint kuplung és stbstb lehet kapni? Esetleg gyűrű, dugattyú, nem azért kérdezem , mert rossz , mert semmi baja, csak érdekel
Tényleg szép.
A váz és a többi azonos, a blokk is nagy részben megegyezik.
Az 500-as hengerfurata azonos a 600-zal de a lökethossza rövidebb, így csökkentették a hengerűrtartalmat ezért a főtengelyek viszont nem azonosak.
A hengerfej és a hengerfejtömítés csereszabatos, viszont a vezérmű tengelyek fokolása más. (de beépíthető egyik a másikba)
A karburátor fúvókázása és a gy.elektronika jelleggörbéje más és (ezeknek köszönhetően) a 600-as ~20 Le-vel erősebb (a nyitott változatoknál)
A termék megérkezett a rendeltetési helyére, köszönöm a segítséget azoknak akik egyengették az útját idáig.
Arni még egy kérésem lenne. Az ékszíjtárcsa ami a villanymotoron maradt, annak a mérete megegyezik azzal ami itt a gépen van? (ha nem tudod akkor meg kéne mérni és összehasonlítom)
Csinálnak nekem egyet csak az áttétel miatt tudnom kéne hogy az eredeti mekkora volt.
Sziasztok. Szeptemberben vettem egy gyönyörű állapotú FZR 500 ast Osztrákoktól, és szeretném kérdezni, hogy mi a különbség az 500 és 600 as FZR között?! Mert több szerelő is mondta, hogy gyakorlatilag ugyan az a motor, csak osztrákban valami adózási biszbasz miatt volt hengerűrtartalom csökkentés. De ahogy nézten az interneten, idomok, plexi stbstb , tárcsák betétek, ugyanaz a méret. Aki tud valamit ezekről a típusokról, kérem írjon, köszönöm !
A váz és a többi azonos, a blokk is nagy részben megegyezik.
Az 500-as hengerfurata azonos a 600-zal de a lökethossza rövidebb, így csökkentették a hengerűrtartalmat ezért a főtengelyek viszont nem azonosak.
A hengerfej és a hengerfejtömítés csereszabatos, viszont a vezérmű tengelyek fokolása más. (de beépíthető egyik a másikba)
A karburátor fúvókázása és a gy.elektronika jelleggörbéje más és (ezeknek köszönhetően) a 600-as ~20 Le-vel erősebb (a nyitott változatoknál)
A termék megérkezett a rendeltetési helyére, köszönöm a segítséget azoknak akik egyengették az útját idáig.
Arni még egy kérésem lenne. Az ékszíjtárcsa ami a villanymotoron maradt, annak a mérete megegyezik azzal ami itt a gépen van? (ha nem tudod akkor meg kéne mérni és összehasonlítom)
Csinálnak nekem egyet csak az áttétel miatt tudnom kéne hogy az eredeti mekkora volt.
Jó reggelt!
Egyébként meg nagyon fárasztó héten vagyok túl. Kezdődik az ünnep előtti tébolyda.
link