Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát arra nem.

Nincs olyan konzol ami az internetes játékokat is tudja online használni? Mert akkor lehet azzal jobban járnál.
Nekem játékra kell a gép leginkább arra meg nem jó
Ez így igaz.
Megszűnik a fejfájás. Igaz játékra nem jó,de minden másra tökéletes,atom stabil.
Rendelnem kell gyorsan 1 ilyet
https://www.youtube.com/watch?...
Esik a hó basszameg
Vannak fontosabb dolgok nála most, csatornázás vízbekötés nem kevés pénz, sőt 1 jobb használt motor ára
Nekem se frissít napok óta és ezt találtam.
Amikor múlt héten csütörtökön elkezdtem a Windows 7 újratelepítését, akkor tapasztaltam először, hogy a Windows Update nem találja órákon át a frissítéseket (máskor pár perc alatt megtalálta).
Megkérdeztem a helyi "zsenit", aki egy nappal korábbtól, szerdától tapasztalta, hogy a cégüknél bent lévő Windows 7 újratelepített gépek frissítéseit nem találják meg a gépek sok-sok órákon át vagy egész éjjelen át.
Aztán nálam, a hétvégén, 21 óra keresés után talált frissítéseket a gép, de nem lett jó a rendszer így sem (korábban hibátlanul futott a Windows 7).
Tegnap, kedden, a helyi zseni elvitte a gépemet Windows 7 újratelepítésre a cégéhez, ami egy informatikai cég.
Ma, szerdán, munkaidő vége előtt hívott telefonon, hogy nem lehetséges a Windows 7 telepítése, egyeztessünk arról, hogyan menjen rá a gépre a Windows 10 (pl. akarom-e az Edge-t használni stb.).
Kiderült, hogy mivel több napja, több tucat használt számítógép várt már Windows 7 újratelepítés utáni első "frissítési csomagra" náluk (amikkel máskor maximum 1 nap alatt végezni szoktak), a cég nagyfőnöke próbált telefonon kapcsolatba lépni a Microsoft Magyarországgal, de mivel ez nem sikerült, autóba ült és elment a Microsofthoz.
Ott kiderült, hogy kb. a múlt hét közepe óta a Microsoft központjában (az USA-ban) műszaki gondok vannak, ezért nagyon lelassult a Windows 7 újratelepítések utáni első frissítések letölthetősége, ami helyett inkább a Windows 10 telepítését ajánlják, mert ahhoz percek alatt megérkezik a frissítés.
Csak bennem merült fel az a gondolat, hogy mivel minden sajtóhír azt közli mostanság, hogy a Windows 10 térhódítása sokkal lassúbb, mint várták, a Microsoft ezzel az "ügyes" trükkel vezeti át (kényszeríti?) a Windows 7-et újratelepíteni akarókat a Windows 10-re váltásra?"
De sajnálom hogy nem férek el rajta.

Pedig tetszett volna. De a Frézi is egy nagyon jó motor,és azt is sajnálnám eladni.
Mondjuk nem olcsó.
Hát így nem juttok közelebb hozzá.
Én még Andinál is erősebben gondolkodok rajta
És neked?
Nincs még de már nagyon nagyon erősen gondolkodik rajta már unja a buszozást pedig csak most kezdte el
Andinak jogsi van már?
Motorral Nincs más még
Rendeltem limuzint
Majd legközelebb. Motorral mentek?
Itt csak eső csepereg
Nem jött volna össze mert megyünk el mi is mingyá
Esik is.Úgy volt,hogy ma megyünk Mogyoródra szülinapozni,de így nem tudunk menni.Terveztem,hogy meglátogatlak,de megint nem jött össze.
esett nálatok hó?
Szar az idő nem megyünk.

Megtankoltunk,vettünk pályamatricát,és a harkányi úton keresztbeálltunk az Omikával,annyira nagy hó van az úton. Megfordultunk és hazajöttünk.