Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, köszi, a terv, hogy szerelőnél landol 3 hét múlva, addig vagyok itthon. Addig szeretném még használni kicsit, még ha csak így is.
Egyelőre az elméletet keresem, hogy mi okozhat ilyen tünetet. Ha bemelegszik, valóban olyan, mintha rángatna, nem járnának egyenletesen a hengerek. Ez lehet szinkron, meg hogy nem a gyári légszűrő van rajta. Tudom, ezer dolog lehet, de ez a 95-nél leszabályozás ez eléggé furcsa és gyanús nekem.
Jó lenne úgy letenni egy szerelőnél, hogy már körvonalazódik valami, jó lenne, ha nem vennének le (megint) a full tudatlanságom miatt.
ne vedd meg a 4 kis gumixart, főleg ne 140-ért, mert nem lesz jobb. Becsésem szerint azon kívűl még legalább 15 Baja van (vagy csak egy?)
jár minden henger? karbisor le, belenézni, van-e fojtás? (nem lesz) megnézni tolattyúk járnak-e, membrán jó-e (membrános 1általán ez?) kompresszió mérés, ez megmutatja a szelephézag állapotát, esetleg azt külön ellenőrizni...
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de még ezen kívül sok minden lehet.
Kéne neked egy hozzáértő most úgyis tél jön, lesz rá idő.
Ez gyors volt thx
Üdv mindenki!

Lenne egy kis problémám. Vettem egy FZX 750-est, de már vétel óta nem megy igazán, bele is kalkuláltam egy karbi szinkront. A szerelő viszont mondta, hogy a membrán is túl öreg, kemény, a tolattyú meg kopott. Be sem szinkronizálta.
Namost a tünet, hogy nem megy a motor 95-100-nál többet. Odáig húz, ki is pörög, de ott elfogy, akárhová váltok, csak betortyog, mintha nem kapna anyagot rendesen. Ahogy melegszik, egyre szarabb.
Tippként mondták, hogy talán le van fojtva direkt, és ezt alátámasztaná, hogy mintha tényleg bevertek volna egy szöget a km órába 95-nél. Ha csak membrán, tolattyú gond lenne (amit készséggel elhiszek, 26 éves a vas) akkor odáig miért pörög ki? 85-95-ig már nem tudom 4500 fölé pörgetni, odáig kipörög simán 7-8ezerig.
Valaki találkozott már ilyen (talán kisebb kategória miatti) fojtással? Vagy valami ötlet, amihez nyúlhatnék, mielőtt megveszem 140 ezerért a négy kis gumi szart?

Köszönöm!

Asszony nem tudom mit fog szólni
Lenyúlom a gépét
Üdv
reggelt!
Köszi, megkaptam a képeket. (várom a hiányzóakat )
Amiben a fordulatszámmérőben IS van napi számláló? Többnyire Kawasaki.
Fzr 1000 /1990-es/ alkatrészek eladók! Érd: 703201667 Vagy takacs.erik85@gmail.com
Alul légteleníteni 1 et ha az sem segít csere
Ez két jó kép
Ja amugy olajos a kuplung!
sziasztok,érdekelne hogy mit tudok csinálni ha csúszik a kuplungom,,esetleg álítani vagy valami!Yamaha fzr 1000-es,87-es évjárat!Elöre is kössz!
bordó
Milyen motor az,ahol a fordulatmérőben van a napi számláló?
Megvan a bibi.
azt igyál sokat mert ittt most nincs
Még megiszom a kávém.
Amikor több kép van akkor nem lehet lementeni.