Pl:
Annyi hogy ez akkor szállít ha van vákuum, azaz önindítózás közben. (nem tölti fel a rendszert álló helyzetben mint az elektromos de szerintem nincs jelentősége, mivel elég nagy mennyiséget szállít)
Most volt itt egy barátom hogy nézzük már meg a Vectráján nem működik a lámpa magasság állító és szeretem-e a pálinkát mert hozott egy üveggel... jaj, mondom
Megragadva az alkalmat mai nap tapasztalatára alapozva megemlíteném hogy a kínai olcsó AC pumpát ne nagyon erőltesse senki mert megesik hogy már újkorában is folyik belőle a benzin.
Hát jobb lett volna mert épp hogy csak találkoztunk. Bár vagyunk páran akik egyéb kötöttségek miatt sajnos nem tudtak jönni. (én is csak a szerencsének köszönhettem hogy épp szabadnapos voltam-vagyok)
Hi, én is haza értem, elég hamar, de itthon azzal fogadtak, hogy irány a Tisza part, a szokott 30 km-es bicajtávunk... jól esett, mert úgyis kipihent voltam
és viszonylag elég sokan el tudtatok jönni
Annyi hogy ez akkor szállít ha van vákuum, azaz önindítózás közben. (nem tölti fel a rendszert álló helyzetben mint az elektromos de szerintem nincs jelentősége, mivel elég nagy mennyiséget szállít)
Jó lett volna már tegnap lemenni,de majd legközelebb.
Már füvet is locsoltam.
Kösz Fegyának a szervezést!