Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Valakinek 92 es 1000 es exuphoz jobb oldali burkolata tartalékba van e?
jó reggelt!
Zsóti meg Robesz
Örülök hogy mindenki jól érezte magát,épségben hazaért
és viszonylag elég sokan el tudtatok jönni
Pudingokvagytok ,Laci megmutatta hogy kell ezt csinálni
azt kérjé fegyátol! soha többé nem akarok olyat látni!
almááát akarok.. Nem kecskét
Pl:
Annyi hogy ez akkor szállít ha van vákuum, azaz önindítózás közben. (nem tölti fel a rendszert álló helyzetben mint az elektromos de szerintem nincs jelentősége, mivel elég nagy mennyiséget szállít)
Elgondolkodtató...
Ez az a pont ahol biztosan áttérnék a vákuumos pumpára ha nekem lenne ilyen a gépemen.
Persze ott is ahol nem kéne.
Erre mondják hogy előrelátás. (szerintem kínait ne vegyél)
Nekem is ac csere lett indulás előtt mert épp csak a kertből tudtam kiállni. Még nem tudom pontosan, hogy mi a Baja.
Most volt itt egy barátom hogy nézzük már meg a Vectráján nem működik a lámpa magasság állító és szeretem-e a pálinkát mert hozott egy üveggel... jaj, mondom
Megragadva az alkalmat mai nap tapasztalatára alapozva megemlíteném hogy a kínai olcsó AC pumpát ne nagyon erőltesse senki mert megesik hogy már újkorában is folyik belőle a benzin.
Gondoltam hogy valami ilyesmi lehet a háttérben. (persze érthető )
Hát jobb lett volna mert épp hogy csak találkoztunk. Bár vagyunk páran akik egyéb kötöttségek miatt sajnos nem tudtak jönni. (én is csak a szerencsének köszönhettem hogy épp szabadnapos voltam-vagyok)
TDM és Burgman is hazaért.
Jó lett volna már tegnap lemenni,de majd legközelebb.
Már füvet is locsoltam.
Hi, én is haza értem, elég hamar, de itthon azzal fogadtak, hogy irány a Tisza part, a szokott 30 km-es bicajtávunk... jól esett, mert úgyis kipihent voltam

Kösz Fegyának a szervezést!
A GTR sanyatempóban 5,25l-t nyelt.
sanya nagyon húztad neki! hazafele nekem is többet evett!
Zsolti mérnem szoltál? vittem volna kecskét!