Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ábrusnak is jó akkor nála. Úgy is ott a karbi is én meg le tudok menni a tankért. Nagyvenyim fő út 70. Telszámát meg tudod
Nekem Froom szimpatikus versenyző,örülök hogy nyert,Quintana is nagyon jó kerékpáros,na meg Valverde is nagyon jó volt.
Hát igen. De Pino volt ma a király!
quintana milyet ment már nem sokon múlt
Az lemaradt hogy bmw létére nagyon szép egyenletesen járt.
A képen nem nagyon látszik de R1200R. (ott volt ahol csövivel szoktuk találkozni)
Ezt tegnap este láttam az Aldinál mikor jöttem hazafelé.
Egy jó 50-es házaspár jött vele, láttam mikor jöttek, ott mentek el mellettem de szinte semmi hangja sem volt a gépnek, alapjáraton is csak csendben zümmögött. (tetszett)
Ilyen szmájlit csak nőktől fogadok el.
Egyébként csütörtökön már jövünk haza.
Hétfőn járhatok.
Azt tudom de nem csak te vagy sanya.
Ümi,ha beszéltél Ábrussal akkor irj létszi teloszámot és cimet ahol megtörténik a cserebere
Akkor mostanában posta felé nem is jársz ugye?
Jó a meglátás.
Ezért kell két évente fékfolyadékot cserélni.
Remek kombináció. Sanyám ma hogy dolgozol?
Sanyám nyakig fékolajosan nem akartam felvenni.
Tegnap este mikor hazaértem akkor néztem alá mert még a parkolóban láttam egy nedves sávot a gumi belsején a földig.
Ugye kedd reggel indulnánk Hévizre, tegnap este már semmi, ma szombat és mindjárt megyek dolgozni ótószerelő se tegnap, se ma nem vette fel a telefont, a másikkal (ugyan tróger de vész esetén felügyelet mellett kisebb munkákat rá lehet bízni) megbeszéltem hogy hétfőn reggel jövök haza melóból akkor otthagyom (300m-re van a munkahelyemtől) és estére kész. (akkor már megy mind a két oldal, dobszabályozás, új betétek és munkahengerek)
Így már én is jártam kb 2 éve. Nekem a kifolyt olaj feloldotta a ferodol ragasztóját, a berohadt kézifék bowden meg letépte a pofáról, majd betekerte a másik alá...
Szoktam nézni.

Sanya túrozol?