Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De igen,azzal az úszós sűrűség mérővel lehet szépen mérni.
Kéne egy kis segítség Ábrus
Van itt ez a zxr400-as ami elvileg kint osztrákban vissza fojtottak 25kw-ra,de igazából nem találom mit raktak bele,
a papír szerint a suberen a furat nem egyezik,ezen megmértem 3mm
sziasztok
Hali megkaptad a tűket?
A motorhomeja megjött tegnap este, a drájver azt mondta itt van általában a ringen kezd és úgy jön le ide, de késő estig nem jött így gondoltam hogy elértettünk valamit.
Tegnap este azt írtad, megjött... gondolom, repülget, mert Nizzából Pest az fél napos móka.
6 körül jön
Nem lehetett túl jó kedve, délelőtt még Bianchi temetésén volt Nizzában.

Sziasztok.
nem most mér 1 f40es áll a béla mellett
Akkor most semmi redbullos cucc mi? (ferráris sapkát szerezhetnél nekem)
megjött a haverom
32-eset kaptam az ment bele, most dolgozik
Te Gyula! Az nem azt jelenti, hogy 1:32-re van keverve a sav és a víz. Ez a fajsúlya, sűrűsége (Baumé fok)
Megnéztem. Holnap délelőtt felhívlak.
Szépen csomagold ki, kezdd el símogatni oldalt, majd alulról, beszélj szépen neki, majd kezd el nyalogatni rajta a lukalat.
Oszt hátha nedves lesz...
Én az előző akkunál a cora-ban vetten akku savat. A mostanihoz( ami snoopynál) annnál hozzá adták.
Mail ment.
Nincs hát.
Én anno amíg olyan akksit vettem amit savazni kellett akkor elmentem a festékboltba és vettem amilyen épp volt.

Na végre itthon. Megjártuk Bp-et,és vissza.
Siófokon bementünk a Tesibe,kellett néhány kaja pótlás,meg egy fém csajka kávét főzni.Nézem erre-arra,gépjármű részlegen ott van több motor akku is!Ugyanaz a tipus amit én is vettem,még tán árban is ott volt.Bezzeg Szegeden nincs motorakku a tescoban.
Csövi,ha télen nem jársz vele,akkor1:28-ra elég savazni.