Á, Cső nagyon kíméli valamelyik este mondtam neki, húzzon néhány tiltást, mert a szomszéd nyaralóban kint ültek a teraszon a 3 db germán csajok, de valamiért nem akarta...
Erősebbnek is tűnik,mint korábban,sok alföldi élesebb kanyarnál korábban vissza kellett váltanom,most ötödikbe is szépen kigyorsult.Visszafelé valóban takarékosan jöttem,de az odaút volt meglepetés.A végén olyan jó lesz,el se adom.
Csöviével valami komoly baj van, ugyanolyan pofátlanul keveset fogyaszt mint sanyáé. (venne csak sanya is egy gtr-t, majd megtudná hogy mifán terem a fogyasztás )
Kocka gumival meg nem mentem volna.
Az mint tavaly, 5 és 6 közt, szakasztól függően, de Csőé mindig 1 literrel kevesebb volt kb.
A tied meg 1el több lett volna , mert azok a kanyargósok nagyon komolyak voltak a kocka gumiddal mexíttad volna
Öregszel és nem húzod már annyira.
Amióta Sanyánknak is be van lőve a gép, hosszabb útra már kell vinnie egy kannát hogy le tudjon engedni néha egy kis benzint mert kifolyna a tanksapka mellett a túlfolyón, annyira takarékosan megy.
Nekem meg több benzin párolog el a tankból állás közben mint amit elhasználok. (idén eddig mentem vagy 250 km-t összesen)
Nekem is egyre kevesebbet eszik,olajból meg benzinből is.
Olajcserekor is maradt négy deci,és a Balatonra is 1.6 literrel kevesebbet kért,pedig ugyanarra mentem és ugyanott tankoltam mint korábban.Nem értem,de nem bánom.
Ha egy szóval kellene jellemezni akkor: sz@r
ez is hajlik össze vissza,nekem felfele állnak ,eleinte nagyon utba volt a kezemnek,megszoktam,de így is néha felkapcsolom a refit
Ja, József, nem is említettem: lehet, használ valamit ez a Xado izé, mert a motor 1 gramm olajat se evett meg 1600 km alatt, pedig volt, hogy húzogattuk, meg forróság is volt (léghűtés ugye, annak kritikusabb ez a meleg, úgy sugárzott az egész fémtömb, mint a fene)
Tavaly jó 2 decit töltöttem utána hasonló távra.
Jó reggelt!
Fenya, mik a tapasztalatok a kormányvég tükrökkel? Nem rezonálnak nagyon? Nem zavaró, hogy lefele kell nézegetni?
Nekem a "KOSO" tükröket le kell dobnom, mert 120-nál lehajlanak és amúgy is annyira rezonálnak, hogy használhatatlanok
Kocka gumival meg nem mentem volna.
A tied meg 1el több lett volna , mert azok a kanyargósok nagyon komolyak voltak a kocka gumiddal mexíttad volna
Amióta Sanyánknak is be van lőve a gép, hosszabb útra már kell vinnie egy kannát hogy le tudjon engedni néha egy kis benzint mert kifolyna a tanksapka mellett a túlfolyón, annyira takarékosan megy.
Nekem meg több benzin párolog el a tankból állás közben mint amit elhasználok. (idén eddig mentem vagy 250 km-t összesen)
Olajcserekor is maradt négy deci,és a Balatonra is 1.6 literrel kevesebbet kért,pedig ugyanarra mentem és ugyanott tankoltam mint korábban.Nem értem,de nem bánom.
Én nem tudok érdemi pozitívumot felhozni mert a gtr-be olajat a eddig sem kellett utántölteni.
ez is hajlik össze vissza,nekem felfele állnak ,eleinte nagyon utba volt a kezemnek,megszoktam,de így is néha felkapcsolom a refit
Tavaly jó 2 decit töltöttem utána hasonló távra.
Fenya, mik a tapasztalatok a kormányvég tükrökkel? Nem rezonálnak nagyon? Nem zavaró, hogy lefele kell nézegetni?
Nekem a "KOSO" tükröket le kell dobnom, mert 120-nál lehajlanak és amúgy is annyira rezonálnak, hogy használhatatlanok
Te meg küldj bankszsz-ot a fegya791220@freemail.hu-ra