Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most középen van,de majd lejjebb teszem és viaszateszem a 120-as fúvókákat és újra szinkron
Mennyi az annyi,kipróbálni jó lesz
Emlékszek Nem nálatok voltak ma lakóautók amiket nagy amerikai autók húztak? Fóton láttam...
Ebbe is belekerült a mancsom a félbevágott autókra emlékeztek aminek a képeit feltöltöttem
http://youtu.be/qVxsYlsKyuQ
2. főszereplő
Ez ki? Megyünk tüntetni?
nem akarom hogy legközelebb kint legyen
hiába 5mm nagyobb. akkor a másik oldalról hiányozna az az 5 meg mindenhonnan a fogaskerék sor is el lenne baszarintva 5mm rel
44 van 3000km es
Az ugye tiszta hogy az FZ/FZR750 blokkja hengertalptól lefelé csavarra ugyanaz?
A tiéd YZF750 váltó ami elvileg különbözhetne de ha legközelebb kint lesz a váltó akkor tedd egymás mellé a két kihajtástengelyt.
Mégse 10 Ha nagyon húzod neki lehet ennyi de gondolom nem küldted. Talán a tűkön kénne állítani, lejjebb tenni...
Ja igen most már teljesen nyugodt lettem
9.5 liter
Na újra mértem fogyasztást,sajna eléggé szar a helyzet 155km 14,82L benya→10 l fölötti fogyi nincs valakinek 43-as használható hátsó lánckereke
Köszönöm, majd keresgélek.
A váltó is szélesebb mert a lánckerék dekniből ki kellett venni azt az akármit. 2 deknit törtem el és a lánc is kintebb fut.
Remélem ezt te sem gondoltad komolyan.
3. a csapágy szélesebb, nem a váltó.
Küldök egy csomó 1000 majd kibogarászod melyiket tudod használni.
240 lesz a vége letiltásba 6.ba pörög mint állat 4500/100km/h most 17:38 és 1000 nál 3500.

Ha alul megvolt lehet elkopott a lamella.
Nem.
Köszi,
1. devil84@freemail.hu
2. alul? A légtelenítő csavarra gondolsz? Mert akkor az már megtörtént.
3. 6-os eseten ugye ott van a további anyagi vonzat is, más áttételhez lánckerék, lánc... egyenlőre a mostani még nem csere érett...
87-88 as genesis. Az nem bowdenes?