Hogyan, hisz indított szépen...
Én meg mondtam, ugye, hogy xarvá áztam? 20 km viharban (sztem kis jég is volt benne) de legalább kipróbáltam az új első gumit esőben - jó volt (már a gumi, az esőt rühellem )
menetfésű... olyan kink van
megmér a tolómérőjével 5 menetet, az eredményt megszorozza 3,6-al, majd az így kapott értéket osztja 18-al, és máris megvan a menet emelkedés
Én is megnéztem délelőtt a kuplungbowden cserénél,nekem megvan az anya,a bitosító lemez rá van hajtva.Én úgy emlékszem a 3HE-blokké M20,a 4JH-blokké meg M22,de nem biztos.Ábrus merre vagy,te tudod!
udv mindenkinek... ki tudja megmondani h milyen meretu anya megy az elso lancfogaskerekhez (4jh tipus yamaha) mert nincs mivel megmerjem...mert elmaradt az anya...
Én meg mondtam, ugye, hogy xarvá áztam? 20 km viharban (sztem kis jég is volt benne) de legalább kipróbáltam az új első gumit esőben - jó volt (már a gumi, az esőt rühellem )
Cső, kűdd a képek linkjét mélben!
megmér a tolómérőjével 5 menetet, az eredményt megszorozza 3,6-al, majd az így kapott értéket osztja 18-al, és máris megvan a menet emelkedés
De gondolom a tengely azért még megmaradt, ahhoz meg tolómérő és menetfésű kell és már meg is van a méret.
Jobbulást kívánok!