Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na milyen?
Naná!
Nem tom... tegyek?
Tettél már képet róla valamikor? (vagy csak én nem emlékszem?)
Jó. Itt nálunk is annyi. (mint legolcsóbb lehetőség)
Ma leműszakizott az autóm 18eHUF volt az elég jó ár, nem?
A folyamat már megtörtént
Ha esetleg valaki úgy érzi hogy szeretne egy esztétikai hibás Minarelli blokkos vizes 50-es Aprilia Gullivert az szóljon mert van egy eladó.
A képeken látható sérülései vannak, akit zavar annak a két törött műanyag elem kb. 5-6e Ft-ból cserélhető, nem árt egy első gumi és jelenleg egy FZR akksi indítja, berúgó racsni kopott (indít rendesen csak néha zörög) de az beszerzés alatt. (igen, a festés is karcos)
Új a teljes hajtás (komplett variátor, Gates kevlárszíj, 3 pofás kuplung, sárga kontrasztrugó és a tűgörgős csapágyak) Gianelli dob, karbon membrán, Malossi (piros) légszűrő.
Henger és egyéb dolgai teljesen jók, futómű szintén rendbe szedve, rugózása kényelmes.
Jár hozzá: Yamaha használt de jó szíj, új 5,5 gr.-os görgőszett, valamint a régiek is, új gyertya, gyári kontrasztrugó meg még pár apróság.
Megvan az Olasz forgalmija, két gyári kulcsa és a szervizkönyve, tavasztól őszig napi használatban van, megbízható.
75e-ben elvihető.
Nem méregetni kell hanem beragasztani. (aszittem világos)
Megmértem ,igen 9mm-re van a lik ,sajna ez a szomszéd nem szeret költeni plusszba így marad
Ezt kihagynám.
Lehet hogy a rossz beidegződés teszi de én nem hinném hogy megálltam volna hogy ne verjek bele a fejébe.
Nevelés
Haverom lecserélte a ktm duke 400ast 1 ilyenre
fotó később
http://youtu.be/ZkhAMOGDkjs
"nem tudod áthelyezni" (gyulám én fúrógéppel bárhova áthelyezem)
A főfúvóka mérete manual szerint(92,95,98,100) jó 92-es
Azt tényleg nem néztem meg hogy teljes gáznál nyitva van e teljesen a suber,de a többit megnéztem igen van alul lyuk gondolom itt akkor a vakumot szabályozzák azzal a két furattal.A tűk méretetét sem néztem csak annyit hogy fdlülről a második rovátkába voltak a biztosító gyűrűk
Gondolom mielőtt szétszedted, megnézted hogy teljes gáznál kinyílnak-e teljesen a súberek. (nem)
Aztán megnézted hogy van-e lyuk a súber alján. (van)
Utána megnézted a papíron hogy a 25 kw-os fojtott ZXR-en van két lyuk a súberen a megadott helyen.
Aztán elgondolkodtál hogy mi lenne ha nem lenne ott az a két lyuk.
Szia.Nyaralunk a családdal a hegyekben.Szombaton indulunk vissza,ugyhogy mèg nem kaptam meg de biztos elhozta a srác.Köszi
Azt mérd meg amit a rajz mutat:mekkora távolságra vannak a furatok a membrántól.Ha a papíron jelzett 9mm-en(az a fojtott súber),akkor ki kell cserélni a súbert,mert a furatokat nem tudod áthelyezni.
A szívótorokra kívülről rá szokták írni hány KW-ra fojt vissza.
Vagy vastagabb a tű,a csúcs kúpszöge más,fúvókák kisebbek,de a szívótorkot szokták szűkíteni,Fzr1000-nél is azt reszelte ki Ábrus.