Csövi, ugye neked van valami klubbos köteleződ igaz? Az hogyan működik. Öcsém keres az e36-hoz valami olcsó alternatívát bizti ügyben. Most kapta meg a jövő évi ajánlatot a jelenlegi biztosítótól. 70 e Ft.
Csak nem hagyott nyugodni ez az akkumulátor savazás dolog, de egyszerűen az interneten semmi nincs róla. Ezért muszáj voltam elővenni Tömösy M. Jenő: Autóvillamosság című könyvét (1981) amiben le van írva minden.
Tehát itt az volt a probléma, hogy végülis az akkumulátor garancialevelén van a tájékoztató, hogy kell üzembehelyezni az akkist, bele kell önteni 1.28 g/cm3 sűrűségű savat.
Az akkusav flakonján pedig az áll, hogy 32Bé, kénsav tartalom: 38%
A könyvben van egy képlet amivel át lehet számolni Bé fokot g/cm3-re és a 32Bé fok = 1.285 g/cm3
"A képemen egy terepjáró (na jó, SUV) háccsója "
Terepjáróóó? SUV? A Vitara? Na ne röhögtessen László.
Ez egy puffasztott személyautó, mint az összes hasonló.
Ez a háccsó futómű elég primitív, ezen sokat faragtak későbbre.
Az én fajtámban van vagy 5 csukló a keréknél, sokkal vastagabb anyagok, meg persze tárcsafék. ilyesmi
Tehát itt az volt a probléma, hogy végülis az akkumulátor garancialevelén van a tájékoztató, hogy kell üzembehelyezni az akkist, bele kell önteni 1.28 g/cm3 sűrűségű savat.
Az akkusav flakonján pedig az áll, hogy 32Bé, kénsav tartalom: 38%
A könyvben van egy képlet amivel át lehet számolni Bé fokot g/cm3-re és a 32Bé fok = 1.285 g/cm3
Még szerencse, hogy nem akarunk a magyar utaknál keményebb terepre menni vele
Terepjáróóó? SUV? A Vitara? Na ne röhögtessen László.
Ez egy puffasztott személyautó, mint az összes hasonló.
A képemen egy terepjáró (na jó, SUV) háccsója - egy Land Rover Defender ezt látná, sírva röhögne.
Mentem biciklit venni
Kényelmesebb mocit akarok venni,ennyi az egész.
Idén már elég "sokat mentem" vele,a Vaslovasokkal szoktunk túrázgatni.
Gondolom már benőtte a moha a garázsban és nem akarod hogy továbbterjedjen.
Eladóvá vált az FZR-em!
Ha valakit tudtok írjatok lécci!
Az én fajtámban van vagy 5 csukló a keréknél, sokkal vastagabb anyagok, meg persze tárcsafék.
ilyesmi
Én valamiért úgy emlékeztem hogy neked kompakt van.
Amúgy jó lenne, a piros belsőt leszámítva.