Egy kellemetlenség van a használatával kapcsolatban, az is inkább arcon, hogy nem szívódik be és amikor megszárad húzza egy kicsit a bőrt és viszket. De simán kibírható és tényleg csodákra képes! Nem gondoltam volna, hogy ennyire nyomtalanul eltüntet mindent ahhoz képest milyen mélyen meg voltam égve.
Nagy mák volt! Azt mondták, hogy egy kicsit meg lehet így halni! De szerencsére nem lett akkora gond! Bár így is két map altatás volt, meg intenzív! Mostmár nemsokára vége a rémálomnak. Holnap 10-kor megyek haza! Mivel kented magad? És midet? Bár az arcom már 90%-ban hó fehér új bőr!
Nagy mákod volt, hogy "csak" ennyivel megúsztad. Nekem is volt több komolynak tűnő égésem kézfej, kar,arc. Általában tényleg nyomtalanul elmúlik. Tudok jó krémet rá (15 év alatt párat kipróbáltam ) Jobbulást!
Van már új bőröm! Még szerencse, hogy a pofámon ilyen vastag van! Hegesztettem az aknában egy kocsi alját. Csak maradt berekedve egy kis benzingőz a tank levétel után! Fasz voltam. Kapkodás, rohanás! Aztán jól pjkkant egyet az akna! Mint amikor a dezodorral egy szisszentést fújsz a tűzre! Még két-három hét pihi!
Komoly nem lett szerencsére Köszi! Másodfokú égés az arcon és a két karon! Hála az égnek nyomtalanul eltűnik, csak most vedlek mint a kígyó! Ugyhogy az elmúlt másfél hét nem a kedvencem volt! Volt benne altatás, kötözés, viszketés! A jó kis új motorom meg ott áll a garázsban!
Sajnos sehogy! Múlthét végén vissza kellett mondanunk, mert csináltam egy kis hülyeséget és holnap engednek haza a kórházból! Szerencsére volt bőven jelentkező, ugyhogy vissza kaptam a nevezési díjat is!
Egy kellemetlenség van a használatával kapcsolatban, az is inkább arcon, hogy nem szívódik be és amikor megszárad húzza egy kicsit a bőrt és viszket. De simán kibírható és tényleg csodákra képes! Nem gondoltam volna, hogy ennyire nyomtalanul eltüntet mindent ahhoz képest milyen mélyen meg voltam égve.
Mivel sikerült így renbe rakni magad ?
qrva meló
de már csak 1,5 nap és vége