Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megyünk a vásárba a Vicussal,

A két gyerek meg megy Bp-re.
Azt kifelejtetted hogy egy nagyon csinos nő is szokta vezetni (de ő nem tartozék) és hogy milyen útvonalon szoktátok használni és kb. milyen átlagsebességgel.
Nem látom felsorolva az olajcseréknél használt olaj és olajszűrők márkáját, gyártási idejét és sorozatszámát, valamint hogy esős időben kb. mennyit volt használva.
Lehetne még linkelni pár tesztet és képeket a gyártásról, valamint hogy melyik korosztálynak javaslod a járművet.
Más okvetlenül fontos információ talán nem maradt ki.
Fotóztam Àbrusnak.
Kontakt hiba gyanús. cseréld fel a gyertyapipát 1 másikkal próbaképpen. ha azzal is azt csinálja akkor pipacsere. Lehet talán a kábel tört meg valahol és ha mozgatod akkor hol megy hol nem. ismerősnek 1 szál átbökte a szigetelés és megsuhintotta az amper rendesen. Esetleg sérült gyertya. több tippem nincs.
tudtok esetleg valahol 4 új vagy alig használt pipát és kábelt?
ki kellene cserélnem.
üdv és köszi
hali
egy gyors kérdés:
szerintetek mitől van hogy hidegen indítok,egyik henger nem indul be.
konkrétan a kuplungkar oldali szélső-
ha megmozdítom a pipát megráz és elindul a henger.
ha teljesen rányomom a gyertyára nem megy,ha félig lehúzom megráz de megy a henger
erre varjatok gombot
Igen, köszönöm
Bizony lehet a benzincső,mert engem is szivatgatott rendesen mostanság. Kerreg az ac,és csak az időkapcsoló állítja le,pedig van benne benzin. Kicsit a tankot megemeled,hogy a benzinvezeték kicsit mozduljon,és meglátod egyből elhallgat az ac is,és beindul az osszes henger.
Nemrég értem haza,motorozni voltam. Nagyon rendben van a motor.
Örülök hogy jobban vagy!
Mentem éjszakára.
Ja nem azt már kilőttük.
Megtört benzincső, velünk is játszott már. Azaz a jánnyal.
Nono! Azt maga csak úgy gondolja!
Engem is szivatott már meg hogy melegen megtört és ugyanez a jelenség.
nem!
Megtört benzincső?
volt kb 60 kilométer autopálya 140-es tempoval és utànna jött ez a jelenség!
Bentről felhívlak cégesről ha fontos de az csak 10 körül lesz.
az a lehetőség kizárva,bár az ac is azt produkálja,mert sokat kattog,de belenézés alapján több mint negyedig van! olyan mintha 2henger nem indulna el!