Persze... én itt filozófikus magasságokba emelkedem, ti meg elviccelitek
A motor veszélyes üzem, bármelyikünk bármikor elpatkolhat rajta-miatta én már könnyen veszem, mert én vagyok a legöregebb (Feri bátyánk után, de ő nem számít, mert lélekben fiatal )
Tudom kb. Mekkora lehet rajta az árrés. (Szerintem vagy 50%)
Lazán. A lealkudott lánykérésből kijön 2 lánykérős vacsorA. Óh az a sertésszűz érme mi finom volt. De legalább így mindkettőnknek élmény marad.
Mekkora mákja van a csávónak...én csak a Verhovinával jártam így, leesett a lánc, és beszorult, 50 köról mehettem, gyorsan lelassult, el se estem. Azért meglepett - és komolyan mondom, amikor gyorsan megyek, mindig eszembe jut, hogy most mi lenne, ha...
Érdekes, mostanában divat ez a gyémántozás... az én időmben az arany karika volt a menő, kilóra , aki puccos volt, vagy kellően kivagyi, minél vastagabbat vett
Mi kimentünk a Mariahilferrre, mert ott nagyon sok éxerbolt van (90-es évek eleje) és ott választottunk egy fél nap és 20 bolt után . Kétszínű arany, közepén hullámvonallal elválasztva, annak idején ilyen nem volt senkinek itthon, mindenki megcsodálta... annyira nem is volt drága, de akkoriban szinte semmi pénzünk nem volt, de ez nem is érdekelt bennünket
Néztem egy másikat is ami jól nézett ki de az Floridából jött volna és ott lett volna postaköltség is, így nem mertem túlvállalni magam. (meg csak 6e Ft volt a PP-n)
Így van, te is megoldhattad volna olcsóbban (most nézem hogy megdrágult mert én $10,39-ért vettem)
Mert ugye nem az számít hogy gyémánt-e és ráadásul mint látom ez nem is egy hanem kettő.
Yamaha FZR 250 (1990)-be keresek jó állapotú első kereket, jó tárcsával. Az enyémbe van egy pukli, nagyon nagyot üt. Sürgős lenne. Tud valaki segíteni? Akinek van azonnal megvenném ha olyan az ár is.
Én ezt is sajnáltam rá, megmondom őszintén. Ezer más helyre el lehet költeni ennyi zséét, pl. Lemenni a Török riviérára. Nade cirkóniumot sem akartam, így marad egy "olcsó" gyémánt.
Jót mosolygok mindig az ilyen dumákon, hogy "beszer áron ideadták"
Ui: ez csak a cigány piaci bazárosnál lehetséges! Mikor egy suhanc elszalad egy karórájával a vásárban, felsóhajt: na, ez beszer áron ment el