Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De miusnak nem mondom el mert sokkot kapna, elég neki annyi, h jó. A cucc.
Na jó.... 150 volt nagyker beszeráron. 0.2 karát, szép szín, vs tisztaság. ( szerencsére bretyónál kiképeztek kavicsokból) de mert nem bízok senkiben (különösen furcsák a webshopok gyémántjai, olyan állítólagos tulajdonságokkal, annyiért) megnézettem az egyik legjobb kövesmuksival, akihez tök véletlenül lett belépőm órásbizniszből. Nagy kő esett le a szívemről.
Kommentekben elsők lettünk topikok között.
Mennyi volt? Most már kíváncsiak vagyunk. És úgy is el szeretnéd mondani.
Ezt 97ről alkudtam le 80ra. Má a főnökét hívta a nőci, hogy mehet-e a biznisz.
Jövőhéten megyünk, ott ingyen az újjára is igazítják
Mius is fenyegetőzött, h ne merjek drágát venni, de Ennyi év után úgy voltam vele, h megérdemel egy ki áldozatot.
Mentem éjszakára.
Abban az a vicces, hogy minél kisebb a fizu, annál nagyobb áldozat.
Azt nem tudom hogy gyémánt-e de azt szokták mondani hogy nem az számít.
Anno az igazira ráment egy havi fizetésem.
Az igazit én sem úsztam meg ennyiből, ez csak olyan értékarányos kedveskedés. (persze még nem tud róla)
Megsemondomakkormennyivolt. Harmadáron.
De sajnos be is kell tartanom.
Érdekes dolog ez az eljegyzésesdi.
Én már túl vagyok majdnem mindenen (a váláson még nem, azért csak majdnem ) de én is rendeltem egy eljegyzési gyűrűt a nejemnek mivel június 12-én (asszem) lesz 18 éve hogy először találkoztunk. (jobban ünnepelendő mint az esküvőnk)
Remélem ideér addigra, ha jól emlékszem $10 körül volt ingyen postával.
végül is már mondtad...
Tudtam hogy eljön a pillanat amikor ez a kérdés felmerül és azt is hogy nagyon sz&rul fog esni amikor azt kell mondanom hogy idén sajnos nem megyek.
Kész szerencse, hogy nem hívtalak..
A lábadozóknak jobbulást.
Neki?
Túrtam az árkot aminek az alja még mindig tiszta sár (holnap már lehet betemetni) a telóm meg beleesett és telement a mikrofon lyuka vizes sárral. Lemostam (ütés és vízálló) de mikor apám hívott én hallottam hogy mit mond de ő meg semmit.
Az éjjel szétszedem és kitakarítom.
Nem volt fontos,csak mesélni akartam valamit. Jó munkát!
Mindenkitől elnézést kérek hogy kinyomkodtam a telót de nem volt lehetőségem felvenni. (egyoldalú beszélgetés lett volna, éjjel megjavítom)
Holnap délután már elérhető leszek.
Ha valamelyik péntek délután lenne ott pipi akkor járok arra és el tudom vinni gyorsba.
Amúgy félek, ez a nyár megint olyan lesz, mint kb három éve...