Na jó.... 150 volt nagyker beszeráron. 0.2 karát, szép szín, vs tisztaság. ( szerencsére bretyónál kiképeztek kavicsokból) de mert nem bízok senkiben (különösen furcsák a webshopok gyémántjai, olyan állítólagos tulajdonságokkal, annyiért) megnézettem az egyik legjobb kövesmuksival, akihez tök véletlenül lett belépőm órásbizniszből. Nagy kő esett le a szívemről.
Érdekes dolog ez az eljegyzésesdi.
Én már túl vagyok majdnem mindenen (a váláson még nem, azért csak majdnem ) de én is rendeltem egy eljegyzési gyűrűt a nejemnek mivel június 12-én (asszem) lesz 18 éve hogy először találkoztunk. (jobban ünnepelendő mint az esküvőnk)
Remélem ideér addigra, ha jól emlékszem $10 körül volt ingyen postával.
Túrtam az árkot aminek az alja még mindig tiszta sár (holnap már lehet betemetni) a telóm meg beleesett és telement a mikrofon lyuka vizes sárral. Lemostam (ütés és vízálló) de mikor apám hívott én hallottam hogy mit mond de ő meg semmit.
Az éjjel szétszedem és kitakarítom.
Mindenkitől elnézést kérek hogy kinyomkodtam a telót de nem volt lehetőségem felvenni. (egyoldalú beszélgetés lett volna, éjjel megjavítom)
Holnap délután már elérhető leszek.
Jövőhéten megyünk, ott ingyen az újjára is igazítják
Én már túl vagyok majdnem mindenen (a váláson még nem, azért csak majdnem ) de én is rendeltem egy eljegyzési gyűrűt a nejemnek mivel június 12-én (asszem) lesz 18 éve hogy először találkoztunk. (jobban ünnepelendő mint az esküvőnk)
Remélem ideér addigra, ha jól emlékszem $10 körül volt ingyen postával.
Az éjjel szétszedem és kitakarítom.
Holnap délután már elérhető leszek.