Gondoltam hogy várta de az asszony azt mondta hogy ne, majd ha túl van rajta.
Őt sokszor műtötték, sík ideg lett ha valaki előtte még elkezdte nyugtatni hogy "ááá rutinműtét, meg se érzed, nekem is volt, stb."
Akkor viszonylag jól sejtettem! Csak egy ts 125! Van nekem egy otthon ami az első nagy motorom volt csak elvették a rendőrök a forgalmiját meg zűrösek voltak a papírok! Tavaly eladtam az fzr és azóta motorozni akarok! Gondoltam nem ölök bele megint százezreket, mert nem használom majd. Ezért pár napja vettem egy szét szedett ts-t ami picit hiányos, de mostani rendszáma, két lapos forgalmija és vevő nélküli adásvételije van! Ezt még nem tudom hogy oldom meg, de majd meglátjuk! Aztán gondoltam ha már csinálom akkor hasonlítson a gyárira!
Hali!
Vannak alkatrész katalógusok szinte minden típusra az megmutatja hova milyen alkatrész kell. Az hogy festett volt, vagy galvanizált azt pedig onnan lehet tudni hogy milyen a fellelési állapot. Ha az sem egyértelmű akkor meg kell nézni sok hasonló restauráltat és az átlagot kell nézni. Lehet még régi fényképeken és filmeken is iránymutatást találni meg öregek elmondásából. Sok sok utánajárás, tapasztalat, netböngészés... Sajnos gyárban sem mindig egyformára csinálták a motorokat főleg a Pannóniák ilyenek mindig van egy-kettő ami kilóg a sorból. Milyen MZ?
Őt sokszor műtötték, sík ideg lett ha valaki előtte még elkezdte nyugtatni hogy "ááá rutinműtét, meg se érzed, nekem is volt, stb."
holnap már kb déltől hívhatod itthon lesz
Volt sötétpiros és annak a világosabb változata, sötétkék és világoskék, zöld és okkersárga.
na jó, volt még néhányat libafos zöld is
Amúgy szerettük, 1ik havernak volt a csapatban
http://www.renault.hu/wsr/
http://www.origo.hu/itthon/201...
Vannak alkatrész katalógusok szinte minden típusra az megmutatja hova milyen alkatrész kell. Az hogy festett volt, vagy galvanizált azt pedig onnan lehet tudni hogy milyen a fellelési állapot. Ha az sem egyértelmű akkor meg kell nézni sok hasonló restauráltat és az átlagot kell nézni. Lehet még régi fényképeken és filmeken is iránymutatást találni meg öregek elmondásából. Sok sok utánajárás, tapasztalat, netböngészés... Sajnos gyárban sem mindig egyformára csinálták a motorokat főleg a Pannóniák ilyenek mindig van egy-kettő ami kilóg a sorból. Milyen MZ?