Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen! A futás egy nagyon élvezetes dolog!
Mi történt mi történt? Hát ráéreztél 1 másfajta élvezeti forrásra mint a sör bor vagy a nők
Na jó Pupu. De én nem vagyok a helyzet magaslatán,magyarán nem tudok motorozni még 1/4 annyira sem mint Ti. Nekem ez rémisztő volt,nem élvezetes. Bár én voltam aki húzta a gázt,de mostanában nem fog előfordulni.Jó az szép nyugiban is,nem is értem mi történt.
Vegyél 1 1 hengeres túra endúrót az nem megy gyorsan neked még elég magas is. És nyugodtan jöhetsz te is a fórumba utána simán.
nekem ilyen vigyor van az arcomon. 1/120 2/180 3/nem számít és a többi Sanyi néha el kell engedni a ménest
Megint majdnem 2 órát motoroztam hiba nélkül. Tök jó lett a motor.

De annyira megijedtem tőle.... 3.-ban elhúztam 160-ig. Ilyen gyorsan még soha nem mentem vele,de nem is akkor lepődtem meg,hanem a gyorsulástól.Félelmetes volt. Most kicsit vegyes érzelmek vannak bennem,félek a motortól. Nem feltételeztem róla ezt. Simán megöli az embert ha nem vigyáz.

Meg aztán nem szoktam ennyire bántani. Asszem ez a tartomány marad feledésbe.
Sziasztok.
Hazahoztam a vasat. Marha jól megy!Most éreztem elöször hogy mennyi csikó van benne.Nem tudtam hogy ennyit számit a szinkronizálás na meg persze szétszedte atomjaira a karbit és áttisztitotta.Olajat Motult tett bele.Atranszporterrel hoztam haza mert 40 kilóméterre volt és nem kaptam potya fuvart igy én kellett érte menjek.Itthon probáltam ki,csak 5 km ert mentem vele de majdnem besza.....tam.Olyat gyorsult azt hittem kettészakat.
Örülök neki éls nagyon remélem mostmár okés lessz a gép.
http://www.jofogas.hu/budapest/Kerti_grill_Suto_29164812.htm?first=1
Érdekelhet a dolog, kéne látni és mennyibe kerülne?
Hogy halad?
Megyek robogócsinálni, utána meg éjszakára.
Akkor én is de csak itt
Lemegyek motort birizgálni.
Nagyon kicsit.
Zavarhatlak kicsit?
Ezek szerint igen.
Háááát !

OOOOOO én már felkészítettem a műtétre. Mondtam a bankkártyát hagyja itthon meg a motorja papírjait 1 meghatalmazással adja át
Én se tudtam hogy ma is , azt viszont tudtam hogy tegnap

Köszönjük.
Andi túl van rajta? Nem is tudtam,hogy ma műtötték.

Jobbulást neki!