Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó nagy fába vágtad a fejszédet! Lesz még vele munka bőven.
Ez kevlár de a sima is 12e+posta lenne. (kínait 9e meg többet nem veszek mert az elszakadt a Gulliveren 2e km után)
Holnap mehetek érte.
Ez meg az épp félbehagyott projekt a kiqrt eső miatt. (most is mindjárt elkezdi+fűnyírni is kéne )
Azt gondoltam hogy kipucoltad már. De hogy ilyen drága a szíj....
Az sejthető hogy az első képen ez nem a megbontás utáni pillanat. (tele volt rozsdával, olajjal, gumiporral ami beleragadt az olajba)
A hátsó szíjtárcsán az a barnás cucc rozsda, ami a szíjon is van.
Hát ez tényleg kuka.
Az kell hozzá?
Hogy a k. anyjába lehet egy kib&szott robogó ékszíj baromi kedvezményesen 15e Ft? (egyébként 23e)
Köszi, Éreztem, hogy ez lesz a megoldás
összereszeltem a felfogató alját a kiflivel
Köszi,
Neked, hogy fekszik fel a kormányrögzítő a kiflire? Gondolok arra, hogyha a kifli tetejére merőlegesen megfúrom, akkor nem fog függőleges lenni. (remélem érthető, mire gondolok...) Ez nem okozott gondot?
Hello Pupu,
Tudnál a kormánykiflidről képeket felrakni? Szeretném én is átalakítani kicsit túrásabbra és egy kicsit bizonytalan vagyok, hogy hova és hogyan is kellene fúrnom a kormányrögzítőhöz...
Megvan a fűnyírós dobozba volt ahol a ritkán használatos 1000 alkatrészek is vannak.
Nyugodtság van.
Először be kell enni a gépnek a műhelyszagot, aztán lehet csak javítani.
Sajnos nincs már meg Feribácsi.
Tisztelt filmstúdió üzemeltető manager fórumtársam felhívta a figyelmem hogy ne is keressem mert nála van. (elvitte az összes limlommal anno)
Feribácsi a CBR sárvédőre értette a megmérést. (gondolom)
Elvitted az alkatrészekkel együtt.
Nekem van egy 1000-é,de megmérni csak pénteken tudom
Jó reggelt
Gondolom akkor Gyöngyösinél van