Enyémen még az van csak kicsit rövid mert vagdostam a végéből. Amit meg lehet kapni az vastagabb közel van egymáshoz a kettő lehet, hogy a bilincs már nem fog odaférni...
Keresem azokat akik a képen vannak. Tavaly találkoztam velük a Lidl parkolójában, Szigetszentmiklóson. Össze jöhetnénk egy motorozásra. A középső illetőt nem keresem, mert az én vagyok.
max az egyik oldali amerre borulok
Megmarad akkor is a másik, egyhengeres 550-essel el lehet még mászkálni, vannak itt, akik ennél kisebb sor4el járnak
Tegnap majdnem sikerült eldobnom a motort
Elindultam otthonról, és a 2. kanyar kijáratán kicsit hamar adtam rá gázt, vagy kicsit durván, faxtuggya, de úgy elment a hátulja vagy fél métert, hogy kellet gépészkednem rajta pedig tiszta és jó aszfalt... valszeg tök hideg volt még a gumi.
Pácsitó meg már nem motorozik, itthon sincs. Nekem meg szinte időm nincs, ha van is az mostanában a családé.
Majd ír neked...
(mert azt írja hogy gumi-fém alkatrész, a jobb oldalon meg nem odaírja hogy lengésgátlóval)
Megmarad akkor is a másik, egyhengeres 550-essel el lehet még mászkálni, vannak itt, akik ennél kisebb sor4el járnak
Elindultam otthonról, és a 2. kanyar kijáratán kicsit hamar adtam rá gázt, vagy kicsit durván, faxtuggya, de úgy elment a hátulja vagy fél métert, hogy kellet gépészkednem rajta