Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az eredeti húsz évig bírta,ahhoz képest kevés. .
6év nem elég?
Lehet valami ilyet kéne venni.
Tavaly cseréltem a pumpa utáni nyomóágban,elrepedt és spriccelt.Hat évig bírta,többet vártam tőle.
Én vettem semperit benzincsövet a bárdinál jó vastag elfér simán
Enyémen még az van csak kicsit rövid mert vagdostam a végéből. Amit meg lehet kapni az vastagabb közel van egymáshoz a kettő lehet, hogy a bilincs már nem fog odaférni...
az már tuti jó állapotban lenne 25 27 éves benzincső
Nincs valakinek gyári benzincsöve ami a két benzincsap között van?
Lehet direkt lett írva
Látom a spanyol még mindig nem megy.
Reggelt

Pácsitó meg már nem motorozik, itthon sincs. Nekem meg szinte időm nincs, ha van is az mostanában a családé.
Hát Feri bácsit megtaláltad, be szokott nézni ide gyakran, pl. tegnap előtt is.
Majd ír neked...
Keresem azokat akik a képen vannak. Tavaly találkoztam velük a Lidl parkolójában, Szigetszentmiklóson. Össze jöhetnénk egy motorozásra. A középső illetőt nem keresem, mert az én vagyok.
Bsszameg mennem kell dolgozni.
A tiédre nem kéne bukócső? (bokszerre szoktak tenni mert drága ha az oldalára dől)
max az egyik oldali amerre borulok
Megmarad akkor is a másik, egyhengeres 550-essel el lehet még mászkálni, vannak itt, akik ennél kisebb sor4el járnak
Vigyázz mert ha letörik a henger....
Lehet 1-be van. De nem biztos.
Tegnap majdnem sikerült eldobnom a motort
Elindultam otthonról, és a 2. kanyar kijáratán kicsit hamar adtam rá gázt, vagy kicsit durván, faxtuggya, de úgy elment a hátulja vagy fél métert, hogy kellet gépészkednem rajta pedig tiszta és jó aszfalt... valszeg tök hideg volt még a gumi.
Nekem majd jövőre.
sztem ez 1be van, remélem, sose tudom meg
Nem azért mondtam,de az enyém sem olcsó,de kaptam emberi áron újat.(19000ft)