Bepróbálkoztam a srácnál a garnitúra gumira de még nem hajlik rá hogy külön eladja. Aszonta ha alkudoznak akkor megtartja és megbeszélhetjük. (páran nekiállhatnátok alkudozni )
Jó estét mindenkinek. 23 év után ma ültem fel és mentem igazából újra motorral. Januárban amikor vettem nem igazán tudtam kipróbálni kurva hideg volt azon a héten.Élmény volt újra menni vele, pedig anno mindennap motoroztam mivel motoros postás, távirat kihordó voltam.A sisak kicsit szokatlan és így elsőre kényelmetlen a fejemnek,de majd megszokom. "92" ben volt utoljára motorom xs 500 yamaha de azt elcseréltem egy ladára. És akkor mindenkit újra üdvözlök a motoros táborban.
Vodka és cigicsempészős cikk
A videóban elhangzó "fametszést nem tudtok valahol?" kezdetű mondat nagyon megütött amikor összehasonlításképp önkéntelenül is beugrott a legutóbbi bérlapom.
Az akkut kivettem belőle, az 1 rémálom le kell venni miatta a két oldal idomot meg a tankot (kb 30 csavar összesen) és ha már lent a tank, kivettem a benzinszűrőt (újat kap majd) és nem raktam össze, így állt a garázsban.
Most az első kerék is kijön, mert kell vinnem rátenni az új gumit. A fejidomon belül valahova be kell építenem USB aljzatot GPS töltésre, meg az index vezérlőt is át akarom alakítani.
megdumálhatjuk bár nem merek ígérni semmit mert a Pupuékkal is meg volt beszélve viszont még az sem jött össze.A ház rohadt sok időmet elveszi meg mellette ha van kis maszek menni kell!
de ha lesz tali és nem leszek beteg akkor mindenképp megyünk! ezt már a múltkor megbeszéltük az asszonnyal.
ebben igazad van de hát sok volt a meló! lassan megint belemerülünk a jó idő megjöttével de azért remélem marad időm felnézni ide is.megpróbálom úgy alakítani a dolgokat.
cikklink újra
Igazából erre gondoltam.
A videóban elhangzó "fametszést nem tudtok valahol?" kezdetű mondat nagyon megütött amikor összehasonlításképp önkéntelenül is beugrott a legutóbbi bérlapom.
Én is elkezdtem faragni egy kicsit ebben a jó időben
Most az első kerék is kijön, mert kell vinnem rátenni az új gumit. A fejidomon belül valahova be kell építenem USB aljzatot GPS töltésre, meg az index vezérlőt is át akarom alakítani.
de ha lesz tali és nem leszek beteg akkor mindenképp megyünk! ezt már a múltkor megbeszéltük az asszonnyal.