Nekem egy Raptor dob lesz fent... nincs herélve de valahogy összébb kell szűkítenem majd a 70-es csövet hogy elférjenek a csavarok... Csak azon gondolkoztam, hogy ha már úgyis szabdalni kell és úgyis nyitott dob lesz fent, akkor nem e lenne egyszerűbb legyártani azt az 50-70 centis csődarabot mondjuk egy vékonyabb 55-ös csőből és akkor talán a hangja is morgósabb lesz De így is nyeríteni fog az tuti
Sziasztok!
Hát kiknek is tehetnék fel kérdést ha nem nektek!
Az Fz kipufogórendszere ugye egy elég összetett valami...
Namost... ugye a leömlő gyűjtőjétől a dobig megy egy 70-es cső amibe egy 55-ös vagy 50-es perforált cső megy végig... Ennek csak hangtompítás szerepe van, vagy hő is? Vagy csak a hőszigetelés a lényege?
Csak mert át akarom alakítani, modernizálni a rendszert egy kicsit... és 4 csavaros dobot akarok rá, hogy lehessen cserélni is a dobot.
Hát kiknek is tehetnék fel kérdést ha nem nektek!
Az Fz kipufogórendszere ugye egy elég összetett valami...
Namost... ugye a leömlő gyűjtőjétől a dobig megy egy 70-es cső amibe egy 55-ös vagy 50-es perforált cső megy végig... Ennek csak hangtompítás szerepe van, vagy hő is? Vagy csak a hőszigetelés a lényege?
Csak mert át akarom alakítani, modernizálni a rendszert egy kicsit... és 4 csavaros dobot akarok rá, hogy lehessen cserélni is a dobot.
Kezdődik a délutános része a munkának.
Este benézek.
Sziasztok!
A fékhatás 100%-os!
Azon kívül a "gyárit" is csak felragasztja valaki...
De örülök hogy neked bevállt.
Csak összehoztam 3 at amit 1 be is tudtam volna írni
Én nem ferodoloztatnák.ez már nem zsiguli korszak.200ról megàllni kell a fékhatás és nem lenne benne bizodalmam.
Kutya hideg van -7.
kellett nekem várni