Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De sokkal 1xübb
Nekem egy Raptor dob lesz fent... nincs herélve de valahogy összébb kell szűkítenem majd a 70-es csövet hogy elférjenek a csavarok... Csak azon gondolkoztam, hogy ha már úgyis szabdalni kell és úgyis nyitott dob lesz fent, akkor nem e lenne egyszerűbb legyártani azt az 50-70 centis csődarabot mondjuk egy vékonyabb 55-ös csőből és akkor talán a hangja is morgósabb lesz De így is nyeríteni fog az tuti
Mind2ő szerintem nekem 1 herélt sebring van fent és megyen rendesen nagy morajlások közepette
Sziasztok!
Hát kiknek is tehetnék fel kérdést ha nem nektek!
Az Fz kipufogórendszere ugye egy elég összetett valami...
Namost... ugye a leömlő gyűjtőjétől a dobig megy egy 70-es cső amibe egy 55-ös vagy 50-es perforált cső megy végig... Ennek csak hangtompítás szerepe van, vagy hő is? Vagy csak a hőszigetelés a lényege?
Csak mert át akarom alakítani, modernizálni a rendszert egy kicsit... és 4 csavaros dobot akarok rá, hogy lehessen cserélni is a dobot.
Tudom nem is Én szóltam meg

Kezdődik a délutános része a munkának.

Este benézek.

Sziasztok!
Igen! És tök jó a fék. Én nem mentem 200 felett,de Ábrus igen a gépemmel amikor javította.

A fékhatás 100%-os!
Hát, ha a kamion fékbetétjeit megfogja a ragasztó, lehet, hogy a fréziét is kibírja...
Azon kívül a "gyárit" is csak felragasztja valaki...
Nekem nem vált be mert én Ap-t veszek, de biztos drága lehet a gyári amit a yamahától rendesz.
jó hát ebben lehet igazság de én akkor is jobban bízom a gyáriba.

De örülök hogy neked bevállt.
Így van.
Amúgy Debrecenben van Fékcentrum,ha jól emlékszem ez a neve,ők több 10éve csinálják
Nem Lajos bácsi csinálja a sufniba.

Csak összehoztam 3 at amit 1 be is tudtam volna írni
Amúgy gondolom sejted milyen előírásoknak kell 1 ilyen cégnek megfelelni szart nem adnak ki a kezük közül.
Mész Te 200al? Van aki ferodoloztat közülünk és még ÉL
Jó reggelt sziasztok!

Én nem ferodoloztatnák.ez már nem zsiguli korszak.200ról megàllni kell a fékhatás és nem lenne benne bizodalmam.
Jó reggelt!
Kutya hideg van -7.
Vidd el megferrodoloztatni úgy még ócóbb.
szevasztok
basszus, tegnap még volt az ebayen 4800-ért fékbetét garnitúra előre. mamár nincs csak jóval drágábban.
kellett nekem várni