Mondjuk ebben igazad lehet,és ez jutott eszembe nekem is a tavalyi év folyamán. Ezért arra gondoltam,hogy elkezdem használni heti szinten,és kijárok vele a kisházhoz. A harmadik alkalom után már sajna nem volt motorozás,mert elromlott.
Idén is tervezem hogy használva lesz minden héten legalább 1x. Más sem használja többet a nagyátlagban. Sztem ennek elégnek kell lennie ahhoz,hogy ne foghassuk rá a nemhasználatot.
Egy jó időnek ell kell telnie hiba nélkül,hogy megint tudjak bízni a gépben,mert most még fenntartásaim vannak vele szemben. Amennyire üzembiztos volt,és bármikor el mertem indulni vele bárhová,most az utca végénél messzebb nem mennék vele.
Ábrus rengeteget dolgozott rajta,össze is tette,de megint jelentkezett a hiba. Trafó kábelekkel+ gyertyapipa beszerezve,várja a fiókban a jóidőt. Bízom benne,hogy csere után megint olyan megbízható kis motor lesz mint előtte,mert állandóan szerelgetni se kedvem,se időm nincs. Inkább motorogatnák a kevéske szabadidőben.
Még egy gondolatot azért leírnék. Mindig mindent megvettem rá ami csak kellett,nem spóroltam rajta. Nem szeretem ha szarul működik,és ha nem tudok megbirkózni a feladattal,akkor nem fogom megtartani. Csak bosszúságot szül,és nem örömet,akkor inkább nem kell.
Hát úgy kérlek szépen,hogy minden előzmény nélkül nem indult el csak 3 henger. Tehát letettem a gépet hibátlanul,és a következő alkalommal nem tudtam használni.
A karbi,amitől 3 hengerezés kezdődött,majd ugyanezért lehet a felelős a trafó,és a gyertyapipák,amit még ki kell cserélni.
Basszus megint úgy beszélek mint aki motort akar venni,pedig nem. Jó lesz nekem a Frézi,és ha jól viselkedik,akkor marad is. Remélem nem baszik ki velem mint tavaly.
Idén is tervezem hogy használva lesz minden héten legalább 1x. Más sem használja többet a nagyátlagban. Sztem ennek elégnek kell lennie ahhoz,hogy ne foghassuk rá a nemhasználatot.
Ábrus rengeteget dolgozott rajta,össze is tette,de megint jelentkezett a hiba. Trafó kábelekkel+ gyertyapipa beszerezve,várja a fiókban a jóidőt. Bízom benne,hogy csere után megint olyan megbízható kis motor lesz mint előtte,mert állandóan szerelgetni se kedvem,se időm nincs. Inkább motorogatnák a kevéske szabadidőben.
Még egy gondolatot azért leírnék. Mindig mindent megvettem rá ami csak kellett,nem spóroltam rajta. Nem szeretem ha szarul működik,és ha nem tudok megbirkózni a feladattal,akkor nem fogom megtartani. Csak bosszúságot szül,és nem örömet,akkor inkább nem kell.
használni kellene, és akkor álltában nem adja be az unalmast !
(mondom ezt én, aki tavaly 340 km-el zárta az évet
A karbi,amitől 3 hengerezés kezdődött,majd ugyanezért lehet a felelős a trafó,és a gyertyapipák,amit még ki kell cserélni.