Én az addigi szezonokban kb 3000km-t mentem évente maximum. Az ideiben meg szerintem még kevesebb lesz ha bejonnek a terveim illetve a kecót is be szeretnénk fejezni.
Én bringával megyek évi 5-8000km-t. Régebben amikor még nem futottam,csak bringáztam,és a leghúzósabb évem volt a verseny km-rekkel együtt 20 000km tekertem egy év alatt. 2008-ban volt.
De mesu nem fogja maga megcsinálni, és nem is közlekedési eszköz mint neked, csak hobbi. Nem gond neki ha nem megy pl. 3 hétig... Szerintem felesleges.
Na jó de Ti nem sima felhasználók vagytok. Nálatok a motor napi közlekedési eszköz,ami a többieknél csak hobbi. Nyílván nem kell plusz alkatrészt felhalmozni évi 2-3000km használathoz. Ti mentek vagy 10-15000km-t is,és az más.
Az emberi hülyeség határtalan.
Nállam képesek voltak a konnektort fennhagyni amikor a fűtést csinálták. A hálószoba egyik radiátora mögött van egy konnektor.
Azért van ennek ellen oldala is mi vettünk mind a 2 höz +motort alkatrészeket minden szart és milyen jó volt hogy csak bementél és kihoztad a fél motort és összeraktuk mikor Andi lezúzta az övét. És nem kell keresgélni és várni és drágábban megszerezni 1 kis pöcs alkatrészt mint amibe a fél motor került
Nállam képesek voltak a konnektort fennhagyni amikor a fűtést csinálták. A hálószoba egyik radiátora mögött van egy konnektor.
Ez biztos,hogy kib@szásból csinálták,vagy trúkk az egész. Ennyire nem lehet hülye valaki.