Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért? Írják azt,hogy korához képest jó állapotnak örvend,és akkor nem úgy megy oda az ember.
Hát olyat, ami SZERINTED szalon állapot, nehéz lesz találni
Lehet az országban 5 ilyen motor kb összesen
Arról beszélek,ott volt. Elvitték. Viszonylag hamar
Hát szép, meg feltűnő, az biztos... volt ott a sarki motorkereskedésben a plázánál, úgy emléxem... ha volt, akkor ott is van még
Igazad volt. Érdemes jobban körbenézni.
Volt Pécsett egy 1999-es,szalonállapotra hírdetve de amikor elmentem nyálat csorgatni,nem győzött meg az állapota. Ha ez szalon állapot volt,akkor az enyém gyári új.
Mellesleg 899 ezerért volt fent a neten,mondjuk az üzletben már 799 volt az ára. Sztem ez még mindig tulzás egy kicsit.
ugye, hogy ugye?
Gyerekek nekem lesz 1x egy ilyenem. Az szinte biztos!
Érdekes már harmadik éves az akksi,és még mindíg annyit bír,mint újkorában. Mondjuk vigyázok rá,és úgy használom mint egy mobilt. Teljesen lemerítem,és fullraa feltöltöm. Nem töltögetem,nem hagyom a töltőn napokig szal. odafigyelek rá.
Mentalevél
Lehet van olcsóbb is,ez volt az első ajánlat. Nem veszek mert még majdnem két órát bír. Csak ledöbbentem az árkülömbségen.
Ja,leesett.nem vettem mert manszk is kellene hozzá.
Nekem az IBM-be Kínából nem volt még 4000 se... úgy láccik, a hp ott is drága márka (vagy keresned kell másik kínaitól olcsóbban)
Ezt hogy érted?
Levegőt vettél, Arni?
Jól néz ki - a motor

magának van ám levélfijjókja is
Tetszik nekem is az YZF
Itt még nem is láttam senkinek olyat.
Motorosszánnal lehet motorozni ott is
Itthon miért kerül több mint a 2x árába? Nálunk 18000ft a hp625-be való.
Innen a házunktól lehetőség nyílik a földesútra,mezőre,ha van kedvem még a Mecsekre is minimális járda ill műút érintésével elmenni. Ilyen szempontból a legideálisabb helyen lakunk.

Meg más szempontból is sztem.
Nem dehogy. Megtervezett útvonalon,lehetőleg nem műúton,hanem kerékpárút ha van rá lehetőség akkor földesúton,és mindnél kevesebbet a műút mellett. Ma Pellérd (ahol van a kisház,ill ahol pizzát ettünk) és a kerékpárúton vissza. Minden napra megvan mit hogyan csinálok.
Ilyenkor hogy fucc? Lemész az emeletről, és elkezdesz menni valamerre? A városban? Vagy elmész járművel valahova, és onnan?