Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kisfrézimet biztos nem láttátok. A barátom festette,kibaszottul aprólékos meló volt. Ott voltam,és segítettem előkészíteni,maszkolni,matricázni. Nagyon jó lett sztem,elég egyedi lett,nem nagyon láttam még hasonlót sem.
az első papiros nagymotorom!
örök emlék!
Azért meg van örökítve!
mikor az enyémet feldöntötték és festetnem kellett én a gyárit választottam. bár most már lennének más ötleteim!
mivel ugy is muszály fényezni gondoltam miért ne legyen egyedi!
rendben! azt mondta a srác,hogy jó lessz! szerencsére van fantáziája! a tetoválásaimon látszik!
kíváncsian várom a kész fényképet! tolj ám fel róla!
Az alap szín királykék és ezüsttel lessz díszitve! Ilyen lessz az egész!
Szakaszos a pumpa ;)
milyen színű lesz?
szerintem nem lessz vele gond! ha minden jól megy márc. végére nekem is kész a fényezés!
benne vagyok! jó lenne mindenkivel találkozni már személyesen mert sokatokkal még nem találkoztam.
remélem mert szeptember végén mentem vele utoljára és azóta be sem indítottam. akksit töltögetem mozgatom azt ennyit. tavasszal olajcsere műszaki aztán gó! remélem idén sem lesz gond az első indítással!
igen azok már 2 éve ki lettek cserélve
idén mostmár tényleg illene találkoznunk!
hát garázst nekem is kell majd csinálnom! ilyenkor jön már a látványos munka! most van Feribácsinál szelephézag és átnézés kapcsán! utánna műszaki,fenyező és jőhet a jó idő! Tied rendbe?
Müanyag nyilászáró van?
motor rendbe?
jelenleg a jó időre várunk. glettelnem kéne belül mindent aztán csempézés járólap parketta stb.most kezdődik a java! meg a garázst ios bekéne fejeznünk. úgy hogy lesz mit csinálni!
Igen úgy vettem észre,de csak kulcsos indításnál.
A kapcsolónál nem csinálja
mi jól vagyunk szerencsére! még az udvarral van sok munka,de az idő nem nekem kedvez! Tietek hogy áll?
Megjött az akku.